GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

UTA - Gaz Metan: Continuă forma bună a arădenilor? Două ponturi pentru ultimul meci al etapei a 10-a din Liga I

Articol de - Publicat luni, 09 noiembrie 2020 12:06 / Actualizat luni, 09 noiembrie 2020 12:26

UTA - Gaz Metan Mediaș este partida care închide etapa a 10-a din Liga I. Confruntarea de la Arad va începe la ora 20:30 și poate aduce formația gazdă pe un nesperat loc 4, în cazul unui succes.

UTA este una dintre marile surprize ale acestui start de sezon. Echipa lui Laszlo Balint, din postura de nou-promovată, poate închide primele 10 runde din Liga I pe poziția a 4-a, dacă va reuși s-o învingă, pe teren propriu, pe Gaz Metan Mediaș.

UTA are o singură înfrângere în acest sezon (2-3, cu Poli Iași) și este la egalitate la acest capitol cu CFR Cluj. Arădenii au 14 puncte după nouă runde și vin după cinci etape consecutive în care n-au pierdut. UTA caută a treia victorie la rând, după succesele cu Chindia (1-0) și Botoșani (3-2).

De cealaltă parte, Gaz Metan a reușit să întrerupă o serie neagră chiar pe terenul campioanei CFR Cluj. Medieșenii s-au impus cu 2-1 în Gruia și au ajuns la 10 puncte, după primele nouă etape. Gazul le-a sărit astfel pe FC Argeș și Poli Iași în clasament și a ajuns pe poziția a 12-a. În cazul unui succes la Arad, Mediașul ar mai urca două poziții, până pe locul 10.

Exceptând meciul nebun cu FC Botoșani (3-2) și înfrângerea la fel de nebună cu Poli Iași (2-3), UTA este o formație implicată în partide în care se înscriu goluri puține. 10-8 este golaverajul nou-promovatei în aceste prime nouă etape, în condițiile în care șapte partide ale arădenilor s-au încheiat cu ”sub 2,5 goluri”.

PONT: Sub 2,5 goluri - cotă 1,65 la Superbet

PONT: PSF X - 1,70 la Fortuna

Citește mai multe știri despre Liga I:

Un titular de la FCSB dezvăluie: „Aș fi ajuns șofer de TIR dacă nu eram fotbalist”

Mesaj manifest al unui dinamovist după meciul cu Viitorul: „Vrei să știi mai multe? Nu vreau, dar o să fac asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează