GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PARIURI SPORTIVE

Asta chiar e nemaivăzută! Kieran Trippier a pariat pe transferul său de la Tottenham la Atletico Madrid!

Articol de - Publicat duminica, 03 mai 2020 15:34

Federația Engleză de fotbal l-a acuzat pe Kieran Trippier că ar fi pariat pe transferul său de la Tottenham la Atletico Madrid. Acest lucru e interzis tuturor celor implicați în sport. 

Publicația Skysports scrie că Trippier a negat acuzațiile, afirmând că nu a făcut niciodată pariuri pe fotbal și că nu a obținut niciun ban de pe urma unor astfel de acțiuni. 

Conform Federației Engleze, pariul în cauză a avut ca subiect transferul fotbalistului de la Spurs la Atletico. Mutarea s-a efectuat în vara anului trecut, când spaniolii au plătit suma de 21.7 milioane de lire în schimbul său. 

Regulamentul spune că „o persoană implicată în jocul de fotbal nu are voie să parieze, direct sau indirect, ori să determine o altă persoană să o facă, fie că e vorba de pariuri pe rezultatul unui meci de fotbal, pe câștigătoarea unui campionat sau pe alte aspecte conexe, precum transferurile. Dacă o persoană implicată în fotbal dezvăluie detalii obținute datorită poziției privilegiate pe care o are, iar aceste informații nu sunt publice, atunci se consideră că încalcă regulamentul dacă informațiile sunt folosite pentru a efectua pariuri”. 

Citește și alte știri de pariuri sportive:

Pogba la Inter? Nerazzurrii încearcă să vândă urgent două vedete pentru a face rost de bani

Playtech: GENIAL! Ce face Ion Țiriac pentru Sorana Cîrstea, iubita fiului său. S-a aflat abia acum


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează