GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Koln - Fortuna, meciul echipelor cu cele mai multe cartonașe din Bundesliga: gazdele își pierd concentrarea după pauză! Vezi ponturile de pariuri

Articol de - Publicat sambata, 23 mai 2020 13:16

Duminică, de la ora 19:00, FC Koln și Fortuna Dusseldorf se întâlnesc în meci direct, în cadrul etapei cu numărul 27. Va fi o partidă interesantă, deoarece vom putea vedea dacă detaliile statistice care definesc într-un mod accentuat evoluțiile celor două echipe se vor regăsi și în confruntarea din această etapă.

În tur, Koln a pierdut cu 2-0 dar, chiar dacă de-a lungul timpului a mai avut mici probleme în deplasările la Dusseldorf, pe teren propriu nu a mai cedat împotriva acestui adversar din 1989. 

Koln își pierde concentrarea după pauză

FC Koln a coborât pe locul 11 în Bundesliga după ce în etapa precedentă a remizat acasă, 2-2 cu Mainz, deși condusese cu 2-0. Departe de emoțiile retrogradării, echipa a ”reînviat” odată cu venirea antrenorului Markus Gisdol. 

După primele 14 etape era ultima în clasament, însă sosirea noului tehnician a schimbat lucrurile. În ultimele 12 etape, Koln a adunat 8 victorii și o remiză. 

Contra lui Mainz, Koln a jucat bine în prima repriză, dar după minutul 53, atunci când a marcat golul de 2-0 s-a relaxat și a cedat inițiativa. Mainz nu a renunțat la luptă și și-a presat adversarul mai mult decât o făcuse în primele 45 de minute. Din minutul 61, cel în care oaspeții au redus din diferență, Koln și-a pierdut complet luciditatea și nu a mai contat în joc. 

Acest lucru se vede și în raportul posesiei. În prima repriză, raportul a fost egal, însă în partea a doua, Mainz a ajuns la 55%. De fapt, posesia e o problemă pentru Koln. În acest sezon e a pe locul 14 din 18 echipe în clasamentul posesiei, cu 46.9%, iar în partidele de acasă stă și mai rău, cu 46.3%. 

În privința adversarului din etapa în curs, acesta are exact același procent, 46.3%, în partidele din deplasare. 

Superbet ne oferă posibilitatea de a paria pe posesia balonului. Astfel, pentru varianta în care Koln are sub 53.5% posesie, cota e 1.85. Varianta opusă, peste 53.5%, are aceeași cotă, 1.85. 

Detalii statistice interesante despre Koln

  • Koln e cea mai bună echipă de contraatac din acest sezon al Bundesligii, cu 8 goluri marcate
  • În precedentele 7 etape disputate pe RheinEnergie Stadion a adunat 5 victorii, un egal și o înfrângere
  • Koln e cea mai bună echipă de contraatac din acest sezon al Bundesligii, cu 8 goluri marcate
  • Koln e cea mai bună echipă a campionatului la fazele fixe, reușind să înscrie 15 goluri
  • Nici Koln, nici Fortuna, nu sunt echipe de posesie
  • Koln e pe locul 3 în Bundesliga în topul cornerelor acordate în meciurile sale, cu o medie de 11.11
  • Koln e echipa cu cele mai multe cartonașe primite, 66 (63 galbene)
  • În meciurile de acasă a primit 6 goluri în prima repriză și dublu, 12, în repriza secundă

Dezamăgire în ultima etapă a Fortunei

Dacă Koln și-a îmbunătățit jocul odată cu venirea lui Markus Gisdol, nici Fortuna nu e mai prejos, aceasta schimbându-și fața după sosirea lui Uwe Rösler. Cu el pe bancă, Fortuna are 5 remize, 1 victorie și 1 înfrângere, ceea ce reprezintă o îmbunătățire față de ceea ce realizase echipa în lunile noiembrie și decembrie. 

Dar remiza de pe teren propriu cu Paderborn, 0-0, din runda precedentă, a tras înapoi formația din Dusseldorf, aceasta nereușind să se impună în fața ultimei clasate, deși și-a presat adversarul și a șutat de câteva ori în bară. A fost primul meci de la venirea lui Uwe Rösler când Fortuna nu a mai reușit să înscrie. Cu doar 27 de goluri marcate, e pe ultimul loc în Bundesliga în privința forței ofensive. 

Datele statistice înregistrate de Fortuna

  • E a doua din Bundesliga, după Koln, în privința cartonașelor primite, 65
  • E prima în privința cartonașelor galbene primite în deplasare, 40
  • În deplasare a primit 8 goluri în prima repriză și mai mult decât dublu, 19 goluri, în cea de-a doua. Situația e aproape identică cu cea a lui Koln în meciurile de acasă, așadar ne putem aștepta la mai multe goluri după pauză
  • Este echipa cu cel mai slab atac, reușind 27 de goluri în 26 de etape

Ponturi pentru pariuri

Așa cum am arătat, Koln și Fortuna sunt echipe care primesc multe cartonașe. Superbet oferă posibilitatea de a paria pe acest lucru, însă cotele nu ne prea ajută. Un pariu cu șanse mari, minimum 4 galbene, are cota 1.35, așa că trebuie să riscăm și să mergem pe minimum 5 galbene, la o cotă mai bună, 1.80. 

De asemenea, am discutat despre posibilitatea ca în repriza a doua să se marcheze mai multe goluri, iar Superbet oferă o cotă de 2.04 pentru acest pariu. 

Citește și alte pariuri sportive:

Paderborn și Hoffenheim, echipele în meciurile cărora se bat cele mai multe cornere, joacă sâmbătă, de la 16:30!

Leipzig joacă duminică împotriva echipei pe care a învins-o în tur cu 8-0

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează