GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Lazio - Bayern Munchen: Rezistă defensiva italienilor și fără Ștefan Radu? Trei PONTURI pentru meciul de pe Olimpico

Articol de - Publicat marti, 23 februarie 2021 00:14 / Actualizat marti, 23 februarie 2021 00:14

Lazio - Bayern Munchen se joacă azi, de la 22:00, în manșa tur a optimilor de finală din UEFA Champions League. Ștefan Radu este marele absent al dublei cu campioana Europei, iar defensiva lui Inzaghi ar putea avea de suferit fără cel mai experimentat apărător al său.

Luiz Felipe și Strakosha, alături de Ștefan Radu, operat de hernie, sunt cei trei oameni pe care Lazio nu se va putea baza în fața lui Bayern. Nici bavarezii n-au scăpat de probleme, Hansi Flick venind la Roma fără mai mulți jucători importanți: Douglas Costa, Thomas Muller, Serge Gnabry, Tolisso, Pavard și Kouassi sunt out cel puțin pentru meciul tur cu Lazio.

Lazio o prinde pe Bayern în cea mai slabă perioadă din ultimii ani. Campioana Germaniei n-a câștigat în ultimele două etape din Bundesliga (3-3 cu Bielefeld și 1-2 cu Frankfurt) și mai are doar două puncte avans în fața lui Leipzig, în fruntea ierarhiei. Lazialii au pierdut derby-ul cu Inter, dar Inzaghi a recuperat punctele în fața Sampdoriei, victorie cu 1-0, în repetiția generală pentru Bayern.

După un start foarte slab de sezon, Lazio a mai recuperat din deficit și se află acum pe locul șase, cu 43 de puncte, la doar un punct distanță de Roma, ocupanta locului patru, ultimul care permite accesul în Liga Campionilor.

17meciuri la rând cu gol primit are Lazio în Liga Campionilor

TREI PONTURI PENTRU LAZIO - BAYERN:

  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,55 la Superbet
  • Victorie Bayern - cotă 1,83 la Fortuna
  • Gol în ambele reprize - cotă 1,40 la Betano

Vezi și alte PONTURI din Liga Campionilor:

Atletico Madrid - Chelsea: Încrâncenare maximă pe Arena Națională! Trei PONTURI pentru super duelul de la București

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează