GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Lazio - Dortmund: Face Haaland show și pe Olimpico? Pariorii pot prinde două cote foarte bune

Articol de - Publicat marti, 20 octombrie 2020 11:45 / Actualizat marti, 20 octombrie 2020 12:02

Lazio și Borussia Dortmund se întâlnesc în această seară, de la 22:00, în prima partidă din grupele Ligii Campionilor. Fără Ștefan Radu, accidentat, defensiva lui Lazio va trebui să reziste în fața lui Haaland.

Dacă ne uităm la numărul de jucători indisponibili din ambele tabere, am putea spune că Lazio - Dortmund pare să fie ”duelul răniților”, însă cele două grupări păstrează destui jucători importanți pentru a fi siguri că vom avea o confruntare spectaculoasă pe Olimpico.

Ciro Immobile, de la gazde, și Erling Haaland, de la nemți, sunt oamenii de gol ai celor două echipe și vor fi titulari. Lazio are un start ratat de sezon, așa că nici cifrele lui Immobile nu sunt unele foarte bune. Atacantul a înscris doar un gol în primele patru etape, iar Lazio suferă din plin. Echipa lui Inzaghi e pe 15 în Serie A, cu doar patru puncte strânse.

De cealaltă parte, Haaland e în formă maximă! Norvegianul are patru goluri și două pase decisive în primele patru runde din Bundesliga. Dortmund ocupă poziția a treia în campionat, cu 9 puncte strânse, la egalitate cu Bayern și la distanță de un punct de liderul Leipzig.

Agențiile de pariuri o văd favorită pe Borussia Dortmund. Nemții au cotă 2,00 pentru o victorie pe Olimpico, în timp ce Lazio e cotată la 3,50 pentru un succes. Un rezultat de egalitate primește cota de 4,00.

CE PUTEM PARIA LA LAZIO - DORTMUND:

Cota de 1,50 pentru ca ambele echipe să marcheze, oferită de Betano, este una foarte bună, în timp ce, de asemenea, nu e exclus să vedem un meci spectaculos, cu multe goluri. Pentru minimum trei reușite în meci, putem prinde o cotă de 1,60 la Fortuna.

Citește mai multe PONTURI de azi:

PSG - Man. United: Francezii vor răzbunare în fața ”diavolilor”. Două cote excelente pentru meciul zilei din Champions League

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează