GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Lazio - Torino: Oaspeții au nevoie de un punct pentru a se salva de la retrogradare! Cum putem profita la pariuri

Articol de - Publicat luni, 17 mai 2021 21:29 / Actualizat marti, 18 mai 2021 17:34

Lazio - Torino se joacă azi, de la 21:30, într-o partidă care închide etapa a 37-a din Serie A. Partida nu mai are nicio miză pentru gazde, dar e extrem de importantă pentru oaspeți: dacă nu va pierde, Torino se va salva de la retrogradare, fără să mai conteze rezultatul din ultima rundă.

Lazio e pe locul 6, cu 67 de puncte, și va termina aici indiferent de ce se va întâmpla în ultimele două meciuri din acest sezon. Trupa lui Inzaghi și-a rezervat locul de Europa League. Dincolo, Torino e pe locul 17, primul deasupra liniei roșii, cu trei puncte mai mult decât Benevento. Dacă va pierde cu Lazio, atunci Torino va juca meciul de supraviețuire chiar cu Benevento, în ultima etapă din Serie A.

Înfrângerea din derby-ul cu AS Roma și, în același timp, victoriile lui Napoli și Juventus din această etapă au făcut-o pe Lazio să rateze obiectivul principal din acest sezon: calificarea în grupele din Liga Campionilor. Echipa din capitala Italiei se poate mulțumi doar că va termina, din nou, deasupra rivalilor de la AS Roma, echipă care mai speră doar la o clasare pentru Conference League.

68 de goluria încasat Tornio în actuala stagiune - a 5-a cea mai slabă apărare din Serie A

Cele două echipe au făcut spectacol total în partida tur. Lazio a câștigat cu 4-3 la Torino, după un meci în care Torino a condus de două ori, dar Lazio a dat lovitura cu două goluri marcate în minutele 90+5 și 90+8.

PONT: Ambele echipe marchează - cotă 1,55 la Superbet

Botoșani - CFR Cluj: Victoria va aduce al 4-lea titlu la rând pentru CFR! Trei PONTURI pentru un meci cu oaspeții în prim-plan
PONTURI PARIURI
Botoșani - CFR Cluj: Victoria va aduce al 4-lea titlu la rând pentru CFR! Trei PONTURI pentru un meci cu oaspeții în prim-plan
Chelsea - Leicester: Meci crucial pentru locurile de Liga Campionilor! Trei PONTURI pentru duelul de foc din Premier League
PONTURI PARIURI
Chelsea - Leicester: Meci crucial pentru locurile de Liga Campionilor! Trei PONTURI pentru duelul de foc din Premier League

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează