GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Leeds - Wolves » Cotele zilei pentru un duel spectaculos în Premier League

Articol de - Publicat luni, 19 octombrie 2020 14:02 / Actualizat luni, 19 octombrie 2020 14:35

Leeds - Wolves e partida care închide runda a 5-a din Premier League. Confruntarea de pe ”Elland Road” începe de la ora 22:00.

Leeds se află pe poziția a 9-a, după patru runde, cu șapte puncte strânse, iar un succes în fața lui Wolverhampton ar urca trupa lui Bielsa până pe poziția a 4-a în ierarhia din Anglia. Leeds e neînvinsă în ultimele trei etape, unde a strâns două victorii (4-3 cu Fulham și 1-0 cu Sheffield) și o remiză (1-1 cu Manchester City).

De cealaltă parte, Wolverhampton are un început destul de ezitant de sezon, mult sub așteptări însă. Echipa lui Espirito Santo e pe locul 15, cu șase puncte în acest start de campionat. Wolves pornise cu dreptul, victorie cu 2-0 la Sheffield, dar a picat inexplicabil și a pierdut două etape la rând, cu City (1-3) și cu West Ham (0-4). Totuși, ”lupii” au reușit să câștige cu Fulham (1-0) și încearcă să revină în partea superioară a clasamentului.

Cele două echipe nu s-au mai întâlnit de pe vremea când ambele evoluau în Championship. Sezonul 2003-2004 a fost ultimul când Leeds și Wolves au jucat în același timp în Premier League.

Leeds a început spectaculos aventura revenirii în Premier League, cu două meciuri de 4-3. Unul pierdut, cu Liverpool, și celălalt câștigat, contra lui Fulham. Apoi, Leeds și-a mai temperat exprimarea și au urmat victoria la limita de la Sheffield și egalul cu City. Acum se pune întrebarea dacă vom vedea din nou ”nebunia” lui Bielsa în meciul cu Wolves sau dacă vom avea din nou parte de o partidă mai tacticizată.

Ce pariem la Leeds - Wolves?

Putem adăuga pe biletele de azi o cotă de 1,30 pentru minimum două goluri în meci sau putem încerca un pariu mai curajos pentru cel puțin trei goluri, la o cotă de 1,94. Totodată, cota pentru ca Leeds să nu piardă (1X) este de 1,38.

Citește mai multe PONTURI de azi:

Academica Clinceni - FCSB » Pontul tipsterilor GSP pentru confruntarea zilei din Liga I

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează