GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

După victoria cu Leverkusen, Bayern a atins recorduri istorice! Thomas Muller și Lewandowski sunt eroii bavarezilor!

Articol de - Publicat duminica, 07 iunie 2020 13:10

Victoria cu 4-2 înregistrată ieri de Bayern Munchen pe terenul celor de la Leverkusen a bifat nu doar cele trei puncte, ci și o serie de recorduri. Prin assistul oferit lui Lewandowski, Thomas Muller a devenit primul jucător din primele cinci campionate ale Europei care ajunge la 20 de pase decisive într-un sezon, în ultimii 5 ani. 

Precedentul era stabilit de Kevin de Bruyne în 2015, pe vremea când evolua la Wolfsburg. 

De asemenea, reușita lui Lewandowski a fost cea cu numărul 44 în cele 38 de meciuri disputate în toate competițiile. Este cel mai bun sezon din cariera polonezului, depășind performanța din 2017 (43 de goluri). 

Dacă va mai înscrie încă 10 goluri în campionat, acolo unde a ajuns la borna 30, Lewa îl va egala pe Gerd Müller, golgeterul absolut al competiției, care în ediția 1971/72 a marcat de 40 de ori. Gerd Müller are un total de 365 de goluri în Bundesliga, în vreme ce Lewandovski a marcat 198 până în prezent. 

Conform cotelor Betano, Lewandowski (cota 1.02) nu mai poate rata titlu de golgeter al Bundesligii în acest sezon. Polonezul are 5 goluri mai mult decât Timo Werner (cota 12.00), însă cotele îi sunt net favorabile. 

Prin victoria din această rundă, Bayern a ajuns la 90 de goluri marcate după 30 de etape, un record al competiției. În cele 4 runde rămase, bavarezii își pot depăși propriu record de 101 goluri înscrise într-un sezon complet, record stabilit în ediția 1971-72. 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează