GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Leverkusen - Bayern: Avem și azi același scenariu? Pariul care a ieșit de fiecare dată în ultimele opt meciuri directe

Articol de - Publicat sambata, 19 decembrie 2020 15:42 / Actualizat sambata, 19 decembrie 2020 15:42

Leverkusen - Bayern se joacă azi, de la 19:30, în derby-ul rundei a 13-a din Bundesliga. „Aspirinele” sunt pe prima poziție, la un punct în fața campioanei din ultimii ani din Germania!

Bayer Leverkusen e singura echipă neînvinsă după primele 12 runde din actuala stagiune. Leverkusen a strâns opt victorii și patru rezultate de egalitate, iar derby-ul cu Bayern o prinde cu trei victorii consecutive în ultimele runde.

Bayern Munchen are cel mai bun atac din Germania, cu 37 de goluri marcate în 12 meciuri, dar bavarezii au patinat puțin în gol în ultimele runde. Doar două victorii și trei remize are Bayern în ultimele cinci etape de campionat.

În sezonul trecut, Bayern și Leverkusen și-au împărțit victoriile, fiecare câștigând meciul din deplasare. Bayern s-a impus cu 2-1 pe terenul lui Leverkusen, în timp ce „aspirinele” au câștigat cu 4-2 la Munchen.

Cele două formații s-au întâlnit ultima dată în vara acestui an, în finala Cupei Germaniei, iar Bayern a avut câștig de cauză. S-a terminat 4-2 pentru trupa antrenată de Hansi Flick. Acum, sub comanda olandezului Peter Bosz, Leverkusen pare capabilă să-i pună probleme și mai mari lui Bayern decât a făcut-o până acum.

PONT: Ambele echipe marchează și peste 2,5 goluri în meci - cotă 1,50 la Superbet

8Ultimele 8 meciuri directe au adus goluri în ambele porți și minimum trei reușite

Vezi și alte PONTURI de azi:

Everton - Arsenal: Îl demite Ancelotti pe Arteta? Pariu cu șansă dublă pentru derby-ul de pe „Goodison Park”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close