GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  BUNDESLIGA

Leverkusen - Wolfsburg: Kai Hazvertz, 4 goluri în ultimele două partide + detalii pentru pariori

Wolfsburg nu a putut continua startul bun de la reluarea campionatului, continuând, după victoria de la Augsburg, cu o înfrângere pe teren propriu în fața Borussiei Dortmund.
Wolfsburg nu a putut continua startul bun de la reluarea campionatului, continuând, după victoria de la Augsburg, cu o înfrângere pe teren propriu în fața Borussiei Dortmund.

Articol de - Publicat luni, 25 mai 2020 14:35

Wolfsburg nu a putut continua startul bun de la reluarea campionatului, continuând, după victoria de la Augsburg, cu o înfrângere pe teren propriu în fața Borussiei Dortmund. 

Wolfsburg a fost dominată la toate capitolele, iar strategia adoptată, orientată spre defensivă, nu a dat roade. Marți, de la ora 21:30, o așteaptă încă o partidă extrem de dificilă, în deplasare, la Leverkusen. 

Wolfsburg, trădată de linia ofensivă

Wolfsburg a pierdut turul acestei dispute, 0-2 acasă, însă ar putea aborda partida cu încredere, dat fiind că, în ultimele 7 meciuri directe, balanța a înclinat către echipa care a jucat în deplasare. În 5 dintre acestea gazdele s-au văzut învinse, dar Wolfsburg a ieșit o singură dată învingătoare. 

În runda precedentă, Wolfsburg a fost discretă în atac, lucru care a confirmat încă o dată că linia sa ofensivă nu e suficient de puternică. Pentru partida cu Dortmund, olandezul Weghorst a revenit în avanposturi, după ce fusese suspendat, însă prezența sa a fost insesizabilă. Echipa stă destul de bine din punct de vedere defensiv dar, cu 33 de goluri primite și doar 36 marcate, orice eroare defensivă pare greu de recuperat. 

Leverkusen, victorie mare la Gladbach

Leverkusen a făcut un meci bun la Gladbach, în special în prima repriză, atunci când nu a dat nicio șansă adversarului datorită echipei scurte pe care a folosit-o și, mai ales, pressingului avansat. După primele 15 minute, gazdele aveau doar 35% posesie și un procentaj de 78% pase reușite!

Lucrurile s-au schimbat după pauză, când Gladbach a mutat inteligent, preferând o apărare în trei și reușind astfel să echilibreze situația la mijlocul terenului. Dar Leverkusen e o formație mai valoroasă și mai bine pusă la punct, iar Havertz a fost din nou jucătorul cheie al disputei, marcând două dintre cele trei goluri ale întâlnirii (scor 3-1). 

Succesul înregistrat o duce pe Bayer pe locul 4, poziție care asigură calificarea în Liga Campionilor la finalul sezonului. 

Date statistice pentru Leverkusen - Wolfsburg

  • Defensiv, cele două formații stau aproape la fel. Leverkusen a primit 32 de goluri, Wolfsburg, 33
  • În atac, balanța înclină în favoarea gazdelor, care au 52 goluri. Oaspeții au marcat 36
  • Până acum, Leverkusen e la cel mai bun sezon din ultimii ani, adunând 53 de puncte în cele 27 de etape disputate
  • Față de ediția trecută, Leverkusen are o medie mult mai bună a golurilor primite, 1.19, în scădere de la 1.53
  • Golgeterul lui Wolfsburg e Weghorst (11 goluri). Acesta este pe locul 4 în Bundesliga în privința duelurilor aeriene (111 dueluri câștigate) și al treilea în privința sprinturilor, cu un total de 721
  • În meciurile lui Wolfsburg se înregistrează cea mai mică medie de goluri din Bundesliga, 2.56 pe etapă
  • Atacantul lui Leverkusen, Kai Havertz, a marcat câte două goluri în ultimele două etape

Duel puternic în Bundesliga, Dortmund primește vizita celor de la Bayern

Citește mai multe știri despre pariuri:

Frankfurt - Freiburg: tot ce trebuie să știi înainte să pariezi

Djibril Cissé vrea să revină, la aproape 39 de ani, pentru a atinge 100 de goluri în Ligue 1!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează