GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PARIURI SPORTIVE

Liga 1// FCSB, palmares devastator contra Craiovei!

Articol de - Publicat sambata, 07 martie 2020 13:53

FCSB e la 3 puncte de Craiova și la 6 de CFR Cluj, însă ocupă doar locul 5 în clasamentul playoff-ului. FC Botoșani și Astra au un punct mai mult, dar pot fi ajunse sau depășite cu un rezultat pozitiv în meciul de duminică. 

FCSB - Craiova, derby-ul pentru cupele europene, e programat duminică. Statistica meciurilor directe e net favorabilă gazdelor, care au pierdut o singură dată contra Craiovei de la promovarea acesteia. 

FCSB, statistică devastatoare cu Craiova

Cu o singură victorie în ultimele 5 jocuri oficiale, obținută joi, în partida de Cupă cu Hermannstadt, FCSB traversează o perioadă inconsistentă. Echipa lui Gigi Becali a primit gol în 6 din cele 7 meciuri jucate în 2020, marcând doar de 8 ori și primind 8 goluri. Atfel spus, și atacul, și apărarea au probleme. 

Craiova stă mai bine în privința punctelor adunate în noul an. A obținut 4 victorii în cele 5 etape, cedând doar contra lui CFR Cluj, dar vine după un rezultat frustrant în ”sferturile” Cupei, acolo unde a fost eliminată de Poli Iași, scor 2-3. Atacul a produs 14 goluri în cele 6 meciuri oficiale, însă defensiva e tot modestă, la fel ca a FCSB-ului, cu 10 goluri primite. 

De la promovarea Craiovei pe prima scenă au avut loc 19 meciuri oficiale cu FCSB. 16 dintre acestea au fost câștigate de bucureșteni și doar unul singur de olteni. În privința partidelor de la București, statistica indică un singur punct luat de Craiova în 9 întâlniri. 

Pont: Varianta 1 fără remiză are cota 1.50 la Efbet. Pariul este denumit Winner în oferta agenției și înseamnă că, dacă se impune FCSB, am câștigat, iar dacă meciul se termină la egalitate, primim banii înapoi. 

Citește și:

Istvan Kovacs a fost delegat la derby-ul etapei din play-off! Scandal la ultimul meci direct arbitrat

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
custeauamereu24
custeauamereu24  •  07 Martie 2020, 22:22

Cum adică palmares devastator ? Pai asta nu aparține lui Talpan ? Ca așa a zis un judecător, ca palmaresul e un act ce aparține lui Talpan. Toată lumea care înțelege fotbalul știe ca palmaresul sunt niște rezultate obținute. Pozitive sau negative, Cupe, loc 2, loc 3, etc. Și vine Talpan și spune ca palmaresul este al lui. Și frizează realitatea. Realitatea fiind ca o singura echipa a jucat in Liga 1 încă din 1947. Dar nu, domne, palmaresul este al lui Talpan. România, țara draga :(

764352140354351
Rahat Cu Perja  •  07 Martie 2020, 18:34

Stii ce va fi devastator? Scorul cu , care vor castiga oltenii! 200-14! Ole!

147216516458030
Cristina Mirel Jurj  •  07 Martie 2020, 18:08

Voi ăștia de la GSP chiar nu poate trece o zi sa nu va legați de craiova sa va fie rusine ziaristi de 2 lei

Vezi toate comentariile (5)
Comentează