GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Liverpool - AC Milan: „Diavolii” au meci infernal pe Anfield! Două pariuri logice pentru un duel dezechilibrat

Articol de - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021 15:21 / Actualizat miercuri, 15 septembrie 2021 18:37

Liverpool și AC Milan se întâlnesc azi, de la 22:00, într-o partidă extrem de interesantă din prima etapă a grupelor UEFA Champions League. Italienii revin în Liga Campionilor cu o deplasare foarte grea, dar și fără Zlatan Ibrahimovici, accidentat.

Liverpool - AC Milan e un meci tare din punct de vedere al afișului, cu două echipe imense din fotbalul mare, dar duelul de acum înclină balanța în mod clar către „cormorani”. Liverpool are la dispoziție un lot mult mai valoros și mai omogen, iar Milan pornește cu șansa a doua în duelul de pe Anfield.

Atât Liverpool cât și AC Milan sunt neînvinse în acest start de sezon. Trupa lui Jurgen Klopp a strâns 10 puncte în primele patru jocuri din Premier League și abordează duelul european cu milanezii după succesul clar de pe terenul lui Leeds, scor 3-0.

De cealaltă parte, Milan are punctaj maxim după primele trei etape din Serie A. Succesele cu Sampdoria (1-0), Cagliari (4-1) și Lazio (2-0) au ridicat moralul în lotul echipei de pe San Siro, care începe excelent, exact ca în sezonul precedent.

Ultimele întâlniri, în finalele de Ligă

Liverpool și Milan se întâlnesc rar în Champions League, asta pentru că atunci când o fac joacă finala competiției. Cele două grupări nu s-au mai întâlnit într-o partidă oficială din 2007, când Milan câștiga cu 2-1 în ultimul act din UEFA Champions League.

La acea vreme, italienii își luau revanșa în fața lui Liverpool, după celebrul episod Istanbul. În 2005, Liverpool revenea de la 0-3 în fața Milanului și câștiga Liga Campionilor la loviturile de departajare.

Ce putem paria la Liverpool - AC Milan:

  • Victorie Liverpool - cotă 1,45 la Unibet
  • Liverpool câștigă și se dau minimum două goluri în meci - cotă 1,65 la Superbet
Inter - Real Madrid: Sezon nou, cunoștințe vechi! Trei PONTURI pentru un meci spectaculos pe „Meazza”
PONTURI PARIURI
Inter - Real Madrid: Sezon nou, cunoștințe vechi! Trei PONTURI pentru un meci spectaculos pe „Meazza”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează