GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PREMIER LEAGUE

Liverpool - Arsenal: Ofensivă totală pe Anfield! Două pariuri speciale la derby-ul din Premier League

Articol de - Publicat luni, 28 septembrie 2020 12:55 / Actualizat luni, 28 septembrie 2020 14:51

Liverpool - Arsenal este derby-ul etapei a 3-a din Premier League, iar confruntarea dintre ”cormorani” și ”tunari” se anunță una extrem de spectaculoasă. Meciul de pe Anfield va începe la ora 22:00. 

Își continuă Liverpool marșul? Reușește Arteta să mențină parcursul perfect? E seara lui Salah? E meciul lui Aubameyang? Sunt doar câteva dintre întrebările care își vor găsi răspuns pe Anfield, în derby-ul dintre Liverpool și Arsenal. 

Echipa lui Jurgen Klopp are de partea ei un record absolut înspăimântător pentru cei care vin pe Anfield. Liverpool n-a mai pierdut un meci pe teren propriu din sezonul 2016-2017. Mai mult, ca totul să fie și mai complicat pentru Arteta, Arsenal nu s-a mai bucurat de-o victorie pe Anfield din 2012

Liverpool - Arsenal: Își ia Klopp revanșa în fața lui Arteta? Cotă mărită la 50 pentru victoria lui Liverpool

Liverpool a început sezonul cu thriller-ul numit ”4-3” cu Leeds, iar apoi a continuat cu victoria clară în meciul cu Chelsea, scor 2-0. De cealaltă parte, Arsenal s-a descurcat la fel de bine. ”Tunarii” n-au avut milă de nou-promovata Fulham în prima rundă, scor 3-0, iar apoi au luat cu multă muncă și emoții toate punctele din meciul cu West Ham, de acasă, scor 2-1

Partidele dintre Liverpool și Arsenal sunt întotdeauna spectaculoase. În 10 dintre ultimele 11 confruntări directe ambele echipe au reușit să marcheze. Mergem mai departe și vedem că în ultimele 15 meciuri directe, indiferent de competiție, 12 au adus minimum trei reușite, în timp ce doar trei au fost mai sărace în goluri. 

Ce pariem la Liverpool – Arsenal? 

  • Liverpool peste 6,5 șuturi pe poartă - cotă 2,10 la Unibet
  • Peste 2,5 goluri – cotă 1,56 la Fortuna 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează