GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Liverpool - Midtjylland: ”Cormorani” de cotă mare! Ce pariu curajos putem încerca la meciul de pe Anfield

Articol de - Publicat marti, 27 octombrie 2020 11:12 / Actualizat marti, 27 octombrie 2020 11:33

Liverpool primește vizita danezilor de la Midtjylland, într-o partidă din cadrul etapei a doua a grupelor din UEFA Champions League. Campioana Angliei e marea favorită a confruntării de pe Anfield.

Liverpool caută a treia victorie consecutivă din toate competițiile în jocul de pe teren propriu cu Midtjylland. ”Cormoranii” vin după succesele cu Ajax (1-0) și Sheffield (2-1), iar Klopp vrea o victorie ”șampanie” pentru a readuce moralul echipei la nivel maxim. În presa din Marea Britanie încă se vorbește despre faptul că prestațiile campioanei lasă de dorit, iar încrederea a fost afectată atât de umilința cu Aston Villa (2-7), dar și de accidentarea gravă suferită de Van Dijk.

Midtjylland pare să fie adversarul perfect pentru Liverpool. Danezii au simțit din plin aerul tare din grupele Champions League și au pierdut fără drept de apel primul joc: 0-4 acasă cu Atalanta. În aceste condiții e greu de crezut că Midtjylland va reuși să se transforme peste noapte și să pună probleme pe Anfield.

Klopp se confruntă în continuare cu probleme serioase de lot. În afara de Van Dijk, Liverpool nu se va putea baza nici pe Oxlade Chamberlain, Tsimikas, Thiago Alcantara, Keita și Matip, toți accidentați. Din primul ”11” ar putea lipsi și Sadio Mane, asta pentru că Jurgen Klopp ar vrea să-l odihnească și să-i ofere postul de titular lui Jota, cel care a adus victoria lui Liverpool în meciul de campionat cu Sheffield.

Așa cum era de așteptat, Liverpool e marea favorită la casele de pariuri în meciul cu Midtjylland, dar cota mică pentru victoria ”cormoranilor” ne-a făcut să căutăm un pariu mult mai interesant. Am vorbit despre dorința lui Liverpool de a recâștiga din moralul pierdut și de a câștiga la scor meciul din această seară, iar pentru acest scenariu am găsit și un pariu COMBO excelent:

PONT: Liverpool peste 0,5 goluri în Repriza 1 & Liverpool peste 1,5 goluri în Repriza 2 - cotă 2,20 la Superbet

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Încă un arbitru român la centru în Liga Campionilor » Ce meci va „fluiera” Ovidiu Hațegan

Mircea Lucescu explică decizia de a semna cu Dinamo Kiev: „Nu o fac pentru bani, ci pentru viața mea!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  27 Octombrie 2020, 13:20

Cred ca pontul o sa fie invers...1,5 in prima repriza,0,5 in repriza 2...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează