GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PARIURI SPORTIVE

Loteria online. Alternativa pariorului pe timp de pandemie

Articol de GSP - Publicat joi, 02 aprilie 2020 17:08

Tipsterii GSP.ro îți prezintă cele mai interesante tipuri de pariuri la care poți apela cât timp stai în casă. 

Pe lângă casino, jocurile virtuale și puținele evenimente sportive rămase, pariorii au la dispoziție, pe site-ul Superbet, posibilitatea de a miza la loteriile internaționale. 

Keno

Acest tip de loterie conține din mai multe feluri de extrageri, cu format diferit: există 20/70 (Polonia), 20/80 (Grecia), 20/90 (Italia) și 12/60 (Cehia). Practic îți alegi un număr sau o serie de numere și pentru fiecare tip de selecție există o cotă fixă. La un singur număr jucat poți câștiga de aproape 4 ori suma, la 4 numere până la de 500 ori miza, iar la o selecție de 8 numere cota ajunge până la 135.000. 

Win For Life 

O denumire cunoscută de pasionații de loterie. Acest format are mai bine un deceniu de când a început să-și facă loc în strategiile pariorului român. Ce este special la Win for Life? Faptul că se extreg jumătate din numere, oferind cote mai mici, dar șanse de câștig mai mari din punct de vedere matematic. 

Acest tip de loto vine din Italia, însă pe Superbet mai puteți încerca și modelul din Ungaria unde, în loc de 10 din 20 - cum e în cazul Win For Life, se extrag 8 numere din 20. La un număr îți dublezi miza, în timp ce la 8 (maximum posibil) poți câștiga de 3000 de ori suma. 

Loteriile tradiționale, clasice, de tipul 6/49, 5/45, au dispărut, în mare parte,  din ofertele caselor de pariuri: în urma stării de urgență, cele mai multe loterii de pe mapamond au decis să tragă obloanele odată cu oamenii.

Citește și: 

Blat în plină pandemie? „Oamenii ne amenință cu moartea. Ne-au transmis că speră să luăm COVID-19”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează