GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Man. United - Bașakșehir: ”Diavolii” vor răzbunare! Două ponturi pentru meciul de pe ”Old Trafford”

Articol de - Publicat marti, 24 noiembrie 2020 15:56 / Actualizat marti, 24 noiembrie 2020 16:10

Man. United - Bașakșehir se joacă azi, de la 22:00, într-o partidă din cadrul etapei a 4-a a grupelor UEFA Champions League. ”Diavolii” vor să răzbune înfrângerea din tur, 1-2, și să ia o opțiune serioasă pentru calificarea în primăvara UCL.

Manchester United a legat două victorii consecutive după eșecul rușinos cu Bașakșehir, din tur, 1-2, și vine cu moral bun înainte de jocul cu campioana Turciei.

Echipa lui Solskjaer a câștigat cu Everton (3-1), în deplasare, și s-a impus, pe teren propriu, în fața lui West Brom (1-0). United are șase puncte, după trei jocuri, și e lider în grupa H, la egalitate cu Leipzig, dar cu un golaveraj superior.

De cealaltă parte, Bașakșehir vine pe ”Teatrul Viselor” după o înfrângere dureroasă suferită în campionat. Echipa lui Okan Buruk a pierdut, 2-3, derby-ul cu Beșiktaș și e abia pe poziția a 6-a în Turcia, la șapte puncte distanță de Alanyaspor și Fenerbahce, formațiile aflate în fruntea ierarhiei din Super Liga din Turcia.

Chiar dacă a pierdut în Turcia, Man. United este favorită în meciul cu Bașakșehir de pe teren propriu. Cu siguranță, fotbaliștii ”diavolilor” vor să repare imaginea dezamăgitoare lăsată la Istanbul și să câștige într-o manieră clară meciul din această seară.

PONT: Victorie Man. United și peste 2,5 goluri în meci - cotă 1,75 la Superbet

PONT: Se marchează în ambele reprize - cotă 1,45 la Fortuna

Vezi și alte PONTURI din Liga Campionilor:

Dortmund - Brugge: Face Haaland un nou meci mare? Cotă perfectă pentru un pariu COMBO cu Borussia în prim-plan

PSG - Leipzig: Francezii, obligați să câștige pentru a rămâne în cărțile calificării! Cum pot profita pariorii de meciul încins de la Paris

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează