GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

PSG - Leipzig: Francezii, obligați să câștige pentru a rămâne în cărțile calificării! Cum pot profita pariorii de meciul încins de la Paris

Articol de - Publicat marti, 24 noiembrie 2020 12:24 / Actualizat marti, 24 noiembrie 2020 14:11

PSG - Leipzig se joacă azi, de la 22:00, în etapa a 4-a din grupele UEFA Champions League. Campioana Franței este obligată să câștige pentru a spera în continuare la calificarea în primăvara din UCL.

PSG și-a complicat viața în Liga Campionilor cu cele două înfrângeri înregistrate în primele trei etape, iar acum are doar varianta victoriei în meciul cu RB Leipzig. În meciul tur, Leipzig s-a impus cu 2-1.

Thomas Tuchel ar putea fi dat afară dacă nu va reuși să câștige meciul cu Leipzig, partidă decisivă în economia calificării. PSG are doar trei puncte după primele trei etape, în timp ce grupa H e condusă de Man. United și Leipzig, ambele cu șase puncte. Un eșec ar coincide cu eliminarea prematură din Liga Campionilor, iar șeicii de la PSG și-ar vedea, din nou, visul ruinat.

Cu gândul mai mult la acest meci cu Leipzig, PSG a pierdut derby-ul cu AS Monaco, din Ligue 1. Campioana a început tare, a avut 2-0, dar trupa din Principat a revenit după pauză și s-a impus cu 3-2.

Nemții vin pe Parc des Princes după o repetiție nereușită în meciul de campionat cu Frankfurt. Leipzig a reușit doar un egal, scor 1-1, și a ratat șansa de a o egala pe Bayern în fruntea ierarhiei din Germania.

AMBELE ECHIPE AU PROBLEME DE LOT

PSG și Leipzig nu traversează perioade prea bune din punct de vedere al indisponibililor, ambele echipe având infirmeria plină! Tuchel nu se va putea baza pe Bernat, Draxler, Icardi, Kehrer și Verratti, accidentați, dar nici pe Gueye și Kimpembe, suspendați

Julian Nagelsmann vine la paris fără Halstenberg, Hartmann, Klostermann și Laimer, accidentați, dar și fără Hwang Hee-Chan, vârful fiind în carantină. De asemenea, pentru partida cu PSG sunt incerți Henrichs și Mukiele.

PONT: Peste 16,5 faulturi comise de Leipzig - cotă 1,80 la Unibet

Vezi și alte PONTURI din Liga Campionilor:

Dortmund - Brugge: Face Haaland un nou meci mare? Cotă perfectă pentru un pariu COMBO cu Borussia în prim-plan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează