GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Man. United - Southampton: Cine întrerupe perioada mai slabă? Două PONTURI încurajate de statistică pentru meciul de pe Old Trafford

Articol de - Publicat marti, 02 februarie 2021 00:48 / Actualizat marti, 02 februarie 2021 00:49

Manchester United - Southampton se joacă azi, de la 22:15, într-o partidă din cadrul etapei a 22-a din Premier League. Elevii lui Solskjaer au șansa de a o egala la puncte pe rivala City, liderul la zi din Premier League.

Înfrângerea cu Sheffield (1-2) și egalul cu Arsenal (0-0) au făcut-o pe United să piardă primul loc în Premier League și să ajungă chiar la patru puncte în spatele celor de la Manchester City. „Diavolii” speră să întrerupă perioadă nefastă cu un succes în fața lui Southampton, formație care vine pe Old Trafford după o serie de trei înfrângeri la rând.

Victoria cu Liverpool (1-0) a agitat apele complet la Southampton, care de atunci a pierdut pe linie în campionat. „Sfinții” au ajutat pe toată lumea și au cedat în fața lui Leicester (0-2), Arsenal (1-3) și Aston Villa (0-1), coborând astfel pe poziția a 11-a în Premier League. Soton părea o candidată importantă pentru zona de Europa, dar seria slabă a trimis-o la mijlocul clasamentului, la șaste puncte distanță de locul cinci.

În sezonul trecut, United a câștigat duelul de pe St. Mary's, scor 3-2, în timp ce partida de pe Old Trafford s-a terminat la egalitate, scor 2-2.

Un lucru extrem de important pentru pariori este faptul că în ultimele cinci meciuri directe ambele echipe au reușit să marcheze de fiecare dată, iar patru partide au adus minimum patru goluri.

CE PUTEM PARIA LA MAN. UNITED - SOUTHAMPTON:

  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,65 la Superbet
  • Ambele echipe marchează - cotă 1,75 la Betfair

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează