GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Manchester City - Dortmund: Îi va da Haaland bătăi de cap lui Guardiola? Trei PONTURI cu șanse mari și cote excelente

Articol de - Publicat marti, 06 aprilie 2021 12:53 / Actualizat marti, 06 aprilie 2021 12:53

Manchester City - Borussia Dortmund se joacă azi, de la 22:00, în prima manșă din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. „Cetățenii” pornesc cu prima șansă la calificarea în careul de ași, dar Haaland și Reus vor să-i facă viața grea lui Guardiola.

Seria de 28 de meciuri fără înfrângere pentru City a fost stopată de United, în Premier League, dar echipa lui Guardiola n-a acuzat prea tare șocul înfrângerii din derby-ul orașului Manchester. City s-a pus din nou pe câștigat și abordează duelul cu Dortmund după cinci victorii la rând în toate competițiile. Echipa lui Guardiola mai așteaptă doar matematica pentru a deveni campioană în Anglia, asta după ce a mai bifat o victorie importantă, 2-0 cu Leicester.

Dincolo, Dortmund nu se regăsește deloc în acest sezon de Bundesliga. Borussia are o singură victorie în ultimele patru etape de campionat și ocupă doar poziția a 5-a în ierarhia din Germania. Dortmund se află la șapte puncte distanță de Frankfurt, ocupanta locului 4, și e foarte aproape să rateze prezența în Liga Campionilor în sezonul următor. Singura consolare a Borussiei în acest an e prestația din UCL, dar apariția lui City în față pare a fi un capăt de drum pentru gașca lui Haaland, Reus și Sancho.

City și Dortmund s-au întâlnit ultima dată în jocuri oficiale în 2012, în grupele din UEFA Champions League. În Anglia s-a terminat 1-1, în timp ce Borussia Dortmund a câștigat cu 1-0 confruntarea de pe teren propriu.

CE PUTEM PARIA LA CITY - DORTMUND:

  • Victorie City și peste 1,5 goluri în meci - cotă 1,50 la Superbet
  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,55 la Betano
  • Se marchează în ambele reprize - cotă 1,45 la Fortuna

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează