GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PARIURI SPORTIVE

Manchester City și-a luat avocat de top! Acesta a blocat Brexitul de două ori!

Articol de - Publicat vineri, 21 februarie 2020 23:55

Manchester City s-a ales cu un "apărător" de valoare, însă nu este vorba de un fundaș, ci de un avocat cu renume. David Philip Pannick este cel care a reușit să o blocheze pe Theresa May, fost prim-ministru, să scoată Marea Britanie din Uniunea Europeană, în urmă cu doi ani.  

Manchester City a fost amendată cu 30 de milioane de euro și a fost interzisă în Liga Campionilor timp de doi ani pentru încălcarea fair-play-ului financiar. Drept urmare, îl va plăti pe avocatul Philip Pannick cu aproximativ 20.000 de lire sterline pe zi pentru a o reprezenta la TAS! O sumă aproximativ egală cu cea pe care o primește fundașul Kyle Walker, dar cam de trei ori mai mică decât ce încasează Kevin de Bruyne! 

Conform calculelor celor de la Forbes, dacă sancțiunea se va menține, Manchester City va pierde o parte consistentă din valoarea de piață. Cotat la 2.7 miliarde de dolari, clubul ar putea scădea în valoare cu aproximativ 295 de milioane de dolari! În această situație, rămâne de văzut care va fi soarta vedetelor echipei, inclusiv a antrenorului Pep Guardiola.  

Urmează Leicester și Real Madrid!

Ceea ce este cert e faptul că liniștea din vestiarul "cetățenilor" e greu de păstrat. Și așa, distanța de 22 de puncte ce o separă pe City de Liverpool era o piatră de moară. Se anunță vremuri grele, iar următorul test e partida cu Leicester, programată sâmbătă, cu doar 4 zile înaintea deplasării de miercuri, din Liga Campionilor, de pe terenul lui Real Madrid. 

Pont Leicester are cota 2.23 pentru varianta în care nu pierde, 1X. Este un pariu ce merită încercat, cu atât mai mult cu cât ultima întâlnire directă de pe terenul lui Leicester a adus victoria gazdelor cu scorul de 2-1. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează