GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Messi, Eriksen, Mbappe sau Lewandowski - cine strălucește în a 3-a zi de la Campionatul Mondial? Patru PONTURI tari pentru meciurile de azi

Articol de - Publicat luni, 21 noiembrie 2022 22:06 / Actualizat marti, 22 noiembrie 2022 00:55

Până acum a fost un Mondial ”drept” în zona de pariuri sportive. Favoritele și-au respectat statutul și n-am avut parte de nicio surpriză care să ne încurce teribil. Ziua a 2-a a fost câștigată de Anglia la impresia artistică, 6-2 cu Iran, în timp ce Olanda și-a făcut datoria cu Senegal, 2-0, în final de meci. Ziua s-a închis cu remiza dintre SUA și Țara Galilor, 1-1. Dar ce va fi azi?

Messi, Eriksen, Mbappe și Lewandowski își fac, marți, debutul la Cupa Mondială din Qatar. Argentina - Arabia Saudită (12:00) deschide balul, apoi avem Danemarca - Tunisia (15:00), Mexic - Polonia (18:00) și tragem cortina cu Franța - Australia (21:00). Așa cum v-am obișnuit, avem câte un pont pentru fiecare meci de la Campionatul Mondial.

Grupa C va fi o afacere în 3, cu Argentina, Polonia și Mexic trăgând tare pentru a prinde primele două poziții. Naționala condusă de Leo Messi pare să se desprindă ușor de Polonia și Mexic, naționale cu nume important dar cu prestații neconvingătoare în acest moment. În mod normal, Arabia Saudită va fi sparring-partner pentru toate cele 3 meciuri din grupă, iar fiecare adversar va încerca să câștige cât mai mult la capitolul golaveraj în fața saudiților.

Dacă îți place fotbalul cu adevărat n-ai cum să nu rămâi impresionat de naționala daneză. Au impresionat încă de la EURO 2020-ul jucat în 2021, iar de la momentul cu Eriksen parcă acel grup a devenit indestructibil. Eriksen a depășit cumpăna, ba chiar se află într-o perioadă extraordinară, cu prestații foarte bune atât la Manchester United cât și la echipa națională. Mulți specialiști sunt de părere că Danemarca poate câștiga Grupa D, acolo unde participă un alt nume greu: Franța.

Mexic și Polonia își joacă meciul direct după ce vor afla ce s-a întâmplat între Argentina și Arabia Saudită. N-ar fi neapărat un avantaj, pentru că e destul de clar cam ce se va întâmpla în primul meci al zilei. Polonia vine la Mondial cu câteva nume rămase din generația veche, dar dezavantajul e acela că ”tineretul” venit din urmă nu se ridică la același nivel. Mexicanii sunt ușor favoriți, asta chiar dacă vom avea, în mod sigur, un duel extrem de disputat.

Franța a câștigat deja titlul mondial... la accidentați. La prima strigare, Deschamps nu va putea să-i arunce în luptă pe Benzema, Pogba, Nkunku sau Kante, dar ”cocoșul galic” încă dispune de un lot valoric care să-i permită să viseze la fazele superioare. În mod logic, ziua de Mondial se va închide la fel cum a început. Cu marile favorite bifând meciuri convingătoare și câștigând fără emoții.

Patru COTE de Super Mondial:

  • Argentina câștigă ambele reprize - cotă 2,20 la Superbet
  • Victorie Danemarca - cotă 1,65 la Superbet
  • Mexic - Polonia 1X - cotă 1,42 la Superbet
  • Franța câștigă ambele reprize - cotă 2,65

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează