GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Milan - Bologna: ”Rossonerii” au opt victorii și o remiză în ultimele 9 dispute cu Bologna

Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic

Articol de - Publicat luni, 21 septembrie 2020 10:06 / Actualizat luni, 21 septembrie 2020 11:19

Milan - Bologna, partidă din cadrul primei etape din Serie A, se joacă azi, de la ora 21:45. Șase dintre meciurile primei runde s-au disputat în weekend, iar alte trei sunt programate miercuri. 

În ediția trecută de campionat, AC Milan s-a clasat pe poziția a 6-a, iar Bologna, pe cea de-a 12-a. Statistica întâlnirilor directe e net favorabilă ”diavolilor milanezi”, care au 8 victorii și o remiză în ultimele 9 confruntări. Sezonul trecut, Milan s-a impus cu 5-1 acasă și cu 3-2 în deplasare. În 5 din ultimele 6 ”directe” au marcat ambele formații. 

Dacă ediția 2019-20 s-a încheiat cu regretul ”rossonerilor” de a nu fi prins un loc de Liga Campionilor, aceștia au acum ocazia să își ia revanșa. Milanezii au încheiat campionatul cu 9 victorii și trei remize, insuficiente însă pentru a se clasa între primele patru formații. Bologna, de partea cealaltă, a fost aproape de retrogradare aproape tot sezonul însă a reușit, în cele din urmă, să respire ușurată încă o dată. 

”Rossonerii” au început cu o victorie în Europa League, 2-0 pe terenul celor de la Shamrock Rovers, grație golurilor lui Zlatan Ibrahimovic și Calhanoglu. Contra irlandezilor, Stefano Pioli nu a putut conta pe trei dintre fundași, Alessio Romagnoli, Mateo Musacchio și Andrea Conti, accidentați, iar aceștia nu fac parte nici azi din lot. În tabăra Bolognei nu sunt absențe notabile. 

Absența celor trei fundași nu e singura îngrijorare a milanezilor. Aceștia vor trebui să depășească și o problemă care ține de moral, deoarece în ultimele două sezoane au pierdut meciurile de debut în Serie A, cu Udinese și Napoli. Însă modul în care au încheiat ediția trecută, cu 9 victorii și 3 remize, și cu minimum 2 goluri marcate în 11 din ultimele 12 etape ar trebui să compenseze acest neajuns. 

Pont: 1 solist, cota 1.55 la Betano

CITEŞTE ŞI AlTE ŞTIRI DIN FOTBALUL INTERNAŢIONAL: 

Start excelent de sezon pentru Juventus! Ce a postat Cristiano Ronaldo imediat după meci

Sassuolo - Cagliari 1-1 » Răzvan Marin a debutat în Serie A contra lui Vlad Chiricheș! Cum s-au descurcat cei doi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close