GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Napoli - Inter: Meci extrem de important pentru gazde! Pariul care a ieșit mereu în ultimele patru jocuri directe

Articol de - Publicat duminica, 18 aprilie 2021 15:46 / Actualizat duminica, 18 aprilie 2021 15:46

Napoli - Inter se joacă azi, de la 21:45, într-o partidă care are o miză cu adevărat serioasă pentru gazde, implicate puternic în lupta pentru un loc de Liga Campionilor. Inter are opt puncte avans în fruntea ierarhiei și e aproape campioană în Italia.

Eliminată din Europa, Inter s-a concentrat puternic pe Serie A acolo unde a defilat în ultima perioadă. Formația antrenată de Antonio Conte are zece victorii consecutive în campionat și așteaptă doar să ajungă și matematic campioană. Milan a învins-o pe Genoa și s-a apropiat, pentru moment, la doar opt puncte de Inter, dar totul pare deja închis în lupta la titlu.

Napoli are 59 de puncte, cu două în minus față de Atalanta și cu trei mai puține față de Juventus, și e nevoită să câștige derby-ul cu Inter pentru a continua lupta pentru un loc de Liga Campionilor.

27 de goluria încasat Inter în acest sezon - cea mai bună apărare, la egalitate cu Juventus

În tur, Inter a câștigat cu 1-0 în fața lui Napoli, pe Meazza, iar istoria ultimelor confruntări directe ne arată că se marchează puțin în meciurile dintre cele două formații. În ultimele patru jocuri, toate în 2020, s-au bifat pariuri de „sub 2,5 goluri”.

Gattuso nu va putea conta pe portarul Ospina, în continuare accidentat, Ghoulam și Lozano (suspendat), în timp ce la Inter vor absenta Kolarov și Vidal, ambii accidentați.

PONT: Sub 2,5 goluri - cotă 1,90 la Superbet

Vezi și alte PONTURI de azi:

FCSB - Botoșani: Își revin roș-albaștrii în fața „victimei” preferate? Cum s-au modificat cotele la pariuri în ultimele zile + două PONTURI bune de jucat

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close