GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Napoli - Real Sociedad: Italienii mai au nevoie de un punct pentru calificare! Calculele unei lupte în trei + PONT cu șanse mari la pariuri

Articol de - Publicat joi, 10 decembrie 2020 13:59 / Actualizat joi, 10 decembrie 2020 13:59

Napoli - Real Sociedad se joacă azi, de la 19:55, pe stadionul ”Diego Armando Maradona”, și este o partidă foarte importantă în lupta pentru calificare din Grupa F! Înainte de ultima etapă, Napoli, Sociedad și Alkmaar au șanse să meargă mai departe în Europa League.

Ultima etapă din grupele Europa League aduce dramatism total în Grupa F, acolo unde trei echipe se bat pentru un loc în primăvara europeană. Napoli e pe primul loc, cu 10 puncte, în timp ce locurile doi și trei sunt ocupate de Sociedad și Alkmaar, ambele cu opt puncte.

Pentru a fi siguri că termină grupa pe prima poziție, Napoli are nevoie de un punct din meciul de pe teren propriu cu Sociedad. În tur, napoletanii au câștigat cu 1-0 la San Sebastian.

De cealaltă parte, Real Sociedad trebuie să bifeze cel puțin același rezultat ca Alkmaar pentru a merge mai departe. Spaniolii au avantajul meciurilor directe cu olandezii, așa că dacă vor păstra egalitatea de puncte și după ultima rundă vor fi în primăvara din Europa League.

Alkmaar, a treia echipă implicată în această luptă, are și ea șanse importante de calificare. Olandezii se califică în primăvara din Europa League dacă vor câștiga meciul cu Rijeka, indiferent de ce se va întâmpla la Napoli - Sociedad. Alkmaar se califică și cu o remiză, dar în acest scenariu e nevoie ca Napoli să câștige în fața lui Real Sociedad.

CE PUTEM PARIA LA NAPOLI - REAL SOCIEDAD:

  • Sub 1,5 goluri în prima repriză - cotă 1,45 la Superbet

Vezi și alte PONTURI de azi:

Young Boys - CFR Cluj: Cu o victorie chiar se face primăvară! Două ponturi pentru meciul decisiv din Europa League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează