GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Young Boys - CFR Cluj: Cu o victorie chiar se face primăvară! Două ponturi pentru meciul decisiv din Europa League

Articol de - Publicat joi, 10 decembrie 2020 13:15 / Actualizat joi, 10 decembrie 2020 13:18

Young Boys - CFR Cluj se joacă azi, de la 19:55, în ultima partidă a Grupei A din Europa League. Campioana României are nevoie de victorie pentru a se califica în primăvara europeană. Elvețienii au și varianta remizei pentru a merge mai departe.

CFR Cluj n-a mai câștigat de patru etape în Europa League, iar de curând n-a putut mai mult de-un 0-0, acasă, cu ȚSKA Sofia. Remiza din Gruia o obligă acum pe echipa lui Edi Iordănescu să meargă și să câștige în Elveția, dacă vrea să continue parcursul în Europa.

Dacă am face un exercițiu de imaginație și am vorbi despre CFR Cluj de anul trecut, atunci parcă nu ni s-ar părea așa imposibil ca ardelenii să obțină un succes în deplasare. „Ieșirile” erau punctele forte ale campioanei, dar acum lucrurile s-au mai schimbat

În primul rând, Dan Petrescu a plecat, iar locul său a fost luat de Edi Iordănescu. În al doilea rând, lotul CFR-ului este mai slab și, să fim corecți, mai „bătrân” față de sezonul trecut.

În aceste condiții, nu e de mirare că agențiile de pariuri o văd pe Young Boys favorită la victorie și, implicit, la calificare. Elvețienii primesc o cotă de 1,60 pentru victorie, în timp ce CFR Cluj are chiar și 6,00 pentru a se impune în meciul decisiv de azi.

În tur, s-a terminat 1-1, după ce golul lui Rondon, din minutul 62, a fost anulat rapid de reușita lui Fassnacht, din minutul 69. Young Boys are probleme destul de importante de lot înaintea duelului de azi, cu șapte jucători aflați pe lista indisponibililor. Edi Iordănescu nu se va putea baza pe Cestor, în continuare accidentat, și pe Chipciu, suspendat.

CE PUTEM PARIA LA YOUNG BOYS - CFR CLUJ:

  • Peste 2,5 cartonașe galbene CFR Cluj - cotă 1,70 la Superbet
  • Sub 1,5 goluri prima repriză - cotă 1,45 la Fortuna

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează