GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Nimes - Marseille: OM e neînvinsă în meciurile din deplasare! Cu ce pariu deschidem etapa în Ligue 1

Articol de - Publicat vineri, 04 decembrie 2020 01:32 / Actualizat vineri, 04 decembrie 2020 09:31

Nimes - Marseille se joacă azi, de la 22:00, într-o partidă care deschide runda a 13-a din campionatul Franței. OM poate urca până pe poziția secundă dacă se va impune pe terenul „crocodililor”.

Marseille are o șansă importantă de a bifa a 5-a victorie consecutivă în Ligue 1 și de a profita de pașii greșiți făcuți de PSG și Lille în ultima perioadă. Trupa lui Villas-Boas merge pe terenul lui Nimes, formație aflată abia pe locul 16, și vrea să repete rezultatele bune obținute în ultimele întâlniri directe.

Marseille a câștigat ultimele trei întâlniri cu Nimes, iar ultimul succes al lui OM a fost obținut chiar pe terenul adversarei de azi. Marseille s-a impus, la mijloc de săptămână, în fața lui Olympiakos, în Liga Campionilor, și continuă lupta cu grecii pentru locul trei din grupă și pentru calificarea în primăvara europeană.

Nimes traversează o perioadă foarte proastă, cu cinci înfrângeri în ultimele șase etape din Ligue 1. Gazdele de azi au trei înfrângeri consecutive pe teren propriu, iar Marseille este neînvinsă în meciurile disputate în deplasare în acest sezon.

Patru victorii și o remiză a înregistrat Olympique Marseille în meciurile jucate în deplasare în prima parte a noii stagiuni din Ligue 1 și ne așteptăm ca OM să continue forma bună și să se impună pe terenul lui Nimes, echipă care are doar patru puncte adunate din meciurile de pe teren propriu.

PONT: Victorie Marseille - cotă 1,85 la Superbet

Vezi și alte PONTURI de azi:

FC Argeș - Dinamo: Duelul echipelor fără antrenori! Cum pot profita pariorii și ce pont încercăm pentru meciul de la Pitești

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează