GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

FC Argeș - Dinamo: Duelul echipelor fără antrenori! Cum pot profita pariorii și ce pont încercăm pentru meciul de la Pitești

Articol de - Publicat vineri, 04 decembrie 2020 00:27 / Actualizat vineri, 04 decembrie 2020 09:57

FC Argeș - Dinamo se joacă azi, de la 20:30, într-o partidă din cadrul etapei a 12-a din Liga I. Ambele formații traversează momente complicate și se prezintă la jocul direct fără antrenor principal.

Cosmin Contra și-a luat rămas bun de la Dinamo, iar „câinii” vor fi conduși de Jery Gane la Pitești, în timp ce FC Argeș și-a demis doi antrenori în ultima perioadă, ultimul (Adrian Dulcea) rezistând doar 48 de ore, fiind înlocuit după intervenția primarului din Pitești. Astfel, la meciul din această seară, bifăm un lucru întâlnit foarte rar în fotbalul civilizat, ca ambele echipe să fie conduse de „secunzi interimari”.

FC Argeș și Dinamo sunt vecine de clasament! Piteștenii sunt pe poziția a 15-a, în timp ce dinamoviștii ocupă locul 14, ambele echipe fiind cu nouă puncte acumulate după 11 runde disputate.

Cosmin Contra a lăsat-o pe Dinamo pe o revenire de formă, „câinii” bifând o remiză cu Astra, 1-1, și o victorie cu Voluntari, 3-0, în Liga I, și un succes, tot cu 3-0, în Cupa României, în fața Viitorului. De cealaltă parte, FC Argeș n-a reușit să câștige în ultimele trei meciuri oficiale și o primește pe Dinamo după meciul de tristă amintire din Cupă, cu Viitorul Tg. Jiu, scor 0-1.

În mod normal, Dinamo va fi echipa care va pune presiune și va încerca să plece cu toate punctele, în timp ce FC Argeș se va mulțumi să se apere și să spere la șansa contraatacurilor, așa cum au procedat în toate partidele cu echipe mai bune din acest sezon. Cu cât scorul va fi mai mult la egalitate, cu atât vom avea șanse mai mari să vedem mai multe faze de poartă și, implicit, mai multe lovituri de la colțul terenului.

PONT: Peste 8,5 cornere - cotă 1,66 la Betano

Nimes - Marseille: OM e neînvinsă în meciurile din deplasare! Cu ce pariu deschidem etapa în Ligue 1

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
oumuamua
oumuamua  •  04 Decembrie 2020, 09:24
Postat de corectu pe 04 Decembrie 2020, 07:53

La ora asta Dinamo e peste Argeș.

Corect... numai ca un arbitru mânjit poate răsturna orice ierarhie! Poporul dinamovist trebuie sa treaca prin aceste incercări nedorite. Nu mor caii când vor câinii, nici câinii cand vor stăpânii!

corectu
corectu  •  04 Decembrie 2020, 07:53

La ora asta Dinamo e peste Argeș.

gigi.scula
gigi.scula  •  04 Decembrie 2020, 07:41

Cel mai civilizat era sa învățați dumneavoastră limba românească domnule autor.... cum sa scrii "ambele formații vor fi conduși", serios?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează