GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Nimes - PSG: își odihnește Parisul vedetele pentru Liga Campionilor? Ce pariu COMBO putem încerca

Articol de - Publicat vineri, 16 octombrie 2020 00:28 / Actualizat vineri, 16 octombrie 2020 11:05

PSG se deplasează pe terenul lui Nimes pentru o partidă din etapa a 7-a a campionatului francez, iar campioana continuă să aibă probleme importante de lot. Meciul se joacă azi, de la 22:00.

Tuchel are o singură întrebare la care trebuie să răspundă înainte de meciul de la Nimes: forțează vedetele și revenirea pe primul loc în Franța sau e all-in pentru meciul din Liga Campionilor cu Manchester United?

PSG a legat patru victorii la rând și a urcat până pe locul 4, cu 12 puncte strânse în primele șase meciuri. În cazul unei victorii pe terenul lui Nimes, campioana Franței ar urca pe prima poziție, măcar pentru moment, până când Rennes și Lille, primele în ierarhie, își vor juca meciurile. De cealaltă parte, Nimes e pe poziția a 13-a, cu opt puncte, și vine după o serie de trei meciuri în care n-a pierdut.

Parizienii nu vor putea conta pe serviciile lui Di Maria și Kurzawa, suspendați, dar nici pe aportul lui Bernat, Kehrer, Icardi și Marquinhos. Tuchel are de gestionat și fotbaliștii care au fost la echipa națională și presa din Franța se întreabă dacă vedetele Neymar sau Mbappe vor juca din primul minut cu Nimes.

În sezonul trecut, PSG și Nimes au evoluat o singură dată, iar echipa din Paris s-a impus cu 3-0. Pentru că în Franța competiția nu s-a mai reluat din cauza pandemiei de coronavirus, returul n-a mai avut loc. În ultima deplasare de la Nimes, din sezonul 2018-2019, PSG a câștigat cu 4-2. O singură dată a bătut-o Nimes pe PSG, acum 28 de ani, chiar la Paris, scor 2-3, în 1992.

PONT: Victorie PSG și peste 1,5 goluri în meci - cotă 1,46 la Superbet

Citește și alte PONTURI de azi:

FC Argeș - Astra: Duelul răniților în Liga I! Ce cotă putem scoate din confruntarea ultimelor clasate

U Cluj - Concordia Chiajna: Continuă forma bună pentru ”Șepcile roșii”? Un pariu logic + o cotă specială

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează