GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Botoșani - FCSB » Rezistă roș-albaștrii și fără golgeterul Tănase? Două PONTURI cu cote mari

Articol de - Publicat joi, 06 mai 2021 13:05 / Actualizat joi, 06 mai 2021 13:47

Botoșani - FCSB se joacă azi, de la 19:45, într-o partidă care va închide etapa a 6-a din playoff-ul Ligii 1. Roș-albaștrii vor evolua după CFR Cluj, așa că vor aborda duelul de la Botoșani cu o presiune suplimentară în cazul în care clujenii se vor impune în meciul cu Academica Clinceni.

În acest moment, FCSB se află la două puncte în spatele liderului CFR Cluj, iar la startul partidei de la Botoșani roș-albaștrii ar putea fi la cinci puncte distanță de rivalii din Cluj. FCSB merge pe un teren unde n-a pierdut niciodată, dar Toni Petrea are mari probleme de lot.

Golgeterul Florin Tănase e suspendat, iar FCSB va trebui să improvizeze din nou în atac sau să apeleze la puștii Istrate sau Niță, asta în condițiile în care în ofensivă joacă deja un alt junior, Octavian Popescu. Miron, ieșit accidentat cu CFR Cluj, nu va evolua, dar vestea bună este că Olaru ar putea juca din primul minut la Botoșani.

Botoșani n-a mai câștigat din 2019 în fața celor de la FCSB. Echipa lui Croitoru profita, la vremea respectivă, de problemele de lot are roș-albaștrilor și de atenția acestora pe cupele europene și câștiga cu 2-0, într-o aprtidă disputată la Pitești. De altfel, acel succes este singurul pentru botoșăneni împotriva FCSB-ului.

DOUĂ PONTURI PENTRU BOTOȘANI - FCSB:

  • Botoșani marchează - cotă 1,64 la Superbet
  • Gol în ambele reprize - cotă 1,87 la Superbet

Vezi și alte PONTURI de azi:

Academica Clinceni - CFR Cluj: Cotă excelentă pentru un pariu care a fost câștigător în toate întâlnirile dintre cele două echipe

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
casemir
casemir  •  06 Mai 2021, 15:42

Pot sa intre cici,meme,neamtul, Tudor ,Lutu,Petrea si in poarta Ducadam .. oricum e omenie

kikostel
kikostel  •  06 Mai 2021, 15:38

E foarte greu fără căpitanul golgeter, dar Octavian Popescu a demonstrat că poate prelua el rolul de simulator de penalty. Iftime trebuie să demonstreze prin fapte, acum, când e greu, atașamentul față de *** din Pipera. Va fi o luptă strânsă între Croitoru și Gigi Becali, ambii antrenori cu experiență în Liga I.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează