GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  BUNDESLIGA

Bundesliga: Hertha - Frankfurt » Pont de cotă 2.17 oferit de tipsterii Gazetei!

Articol de - Publicat sambata, 13 iunie 2020 10:30

Hertha - Frankfurt, partidă din cadrul etapei cu numărul 31 din Bundesliga, se joacă azi, de la ora 16:30. Cele două ocupă locurile 9, respectiv 11 în clasament, fiind destul de departe de ultimul loc de Europa League, locul 6, dar și de poziția a 16-a, cea care duce la barajul pentru evitarea retrogradării. 

În tur, scorul a fost egal, 2-2, într-o întâlnire în care berlinezii au condus cu 2-0, dar s-au văzut egalați pe final. 

Hertha vine după înfrângerea de la Dortmund, 0-1, însă e una dintre formațiile care au impresionat de la reluarea campionatului. Nu doar rezultatele sunt de partea sa, 3 victorii și 1 remiză, ci și jocul practicat, unul foarte consistent, care o recomandă drept una dintre ”nucile tari” ale Bundesligii. 

În ultimul an, pe banca tehnică a berlinezilor au stat Pal Dardai, Ante Covic, Jürgen Klinsmann și Alexander Nouri, însă abia cu Bruno Labbadia echipa a început să arate decent. 

111cornere a obținut Hertha, cele mai puține din Bundesliga

De partea cealaltă, Frankfurt a avut o usoară tresărire de orgoliu la finalul lui mai și începutul lui iunie, câștigând disputele cu Wolfsburg și Bremen, pentru ca mai apoi să piardă lamentabil cu Mainz, 0-2 pe teren propriu. De la revenire, Eintracht are 2 victorii, 3 înfrângeri și o remiză, iar la mijlocul acestei săptămâni, miercuri, a fost eliminată și din Cupa Germaniei, 1-2 în deplasarea de la Bayern Munchen. 

Frankfurt nu are consistență în prestații. Contra lui Mainz a ieșit cu mingi lungi din apărare, sărind peste construcție, mijlocul a fost aproape inexistent, iar defensiva a lăsat și ea de dorit, fiind nesigură și neatentă. 

Mainz a aglomerat mijlocul terenului, a făcut pressing și, în felul acesta, Eintracht s-a văzut prizonieră în propria jumătate de teren. Jocul său nu a avut viteză și viziune, jucătorii părând neatenți și neimplicați, ceea ce a făcut ca sincronizarea dintre compartimente să fie deficitară. 

Pont pentru pariuri: 1 fără remiză, cota 1.50 și Mai multe cornere Frankfurt, cota 2.17 (cote oferite de Fortuna)

Date statistice pentru Hertha - Frankfurt

  • Începând din iunie anul trecut, pe banca Herthei au stat Pal Dardai, Ante Covic, Jürgen Klinsmann, Alexander Nouri și Bruno Labbadia
  • Cunha, care a marcat 4 goluri și a oferit o pasă de gol în cele 7 meciuri jucate pentru Hertha, ar putea reveni azi, fiind recuperat după accidentare
  • Andre Silva, atacantul lui Frankfurt, a marcat în 4 din ultimele 6 etape
  • În meciurile Herthei se înregistrează o medie de 3.13 goluri pe etapă
  • În meciurile lui Frankfurt, media de goluri e de 3.47 pe etapă
  • În ultimele 9 etape, Frankfurt a primit 24 de goluri
  • Frankfurt a primit gol în 25 din cele 30 de etape
  • Frankfurt e prima din Bundesliga, alături de Leipzig și Koln, în topul golurilor înscrise din faze fixe (15)
  • Frankfurt e a doua din Bundesliga în privința numărului de cornere obținute, 188
  • Hertha e ultima, cu 111 cornere obținute

Citește mai multe știri despre pariuri:

Manchester City e favorită să câștige Cupa Angliei. ”Sferturile”, pe 27 și 28 iunie!

Sâmbătă e Wolfsburg - Freiburg, întâlnirea echipelor în meciurile cărora se marchează cel mai puțin

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează