GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Pariuri Chelsea - Manchester City » Pontul tipsterilor GSP pentru primul derby din 2021 în Premier League

Articol de - Publicat duminica, 03 ianuarie 2021 13:32 / Actualizat duminica, 03 ianuarie 2021 14:51

Chelsea - Manchester City se joacă azi, de la 18:30, într-o partidă din cadrul etapei a 17-a din Premier League. Frank Lampard e sub presiune și are nevoie de victorie în fața lui Guardiola pentru a nu-și complica existența pe Stamford Bridge.

Înaintea confruntării directe, Chelsea și City au același număr de puncte (26), cu mențiunea că oamenii lui Guardiola au două meciuri mai puțin jucate. Londonezii sunt pe poziția a șasea, în timp ce trupa din Manchester ocupă locul opt.

Frank Lampard are probleme serioase și e din ce în ce mai contestat de suporteri. Chelsea are o singură victorie în ultimele cinci meciuri, perioadă în care a strâns trei înfrângeri. Forma slabă i-a scos pe londonezi din zona de Liga Campionilor, dar dezamăgirea cea mai mare rămâne umilința din derby-ul cu Arsenal, 1-3.

Manchester City a avut un start ratat de sezon, dar „cetățenii” și-au revenit și au început să urce în clasament. City are două victorii la rând și e neînvinsă în ultimele șase etape din Premier League.

În sezonul trecut, Chelsea și City și-au împărțit victoriile, fiecare câștigând meciul de pe teren propriu. A fost 2-1 pe Stamford Bridge și 2-1 la Manchester. De patru ani n-a mai câștigat City pe terenul lui Chelsea, de la un 0-3 bifat în 2016.

CITY, PROBLEME DIN CAUZA COVID-19

Pep Guardiola are probleme de lot din cauza coronavirusului înaintea derby-ului cu Chelsea. Kyle Walker, Gabriel jesus și Ederson au COVID-19 și sunt în carantină. „Cinci jucători sunt în izolare pentru 10 zile. Prima dată au fost două cazuri pozitive în rândul jucătorilor, apoi trei. Nu cred că Premier League ne permite să declinăm identitatea lor. Trebuie să respectăm intimitatea fotbaliștilor. Oricum veți vedea echipa de start și că trei jucători importanți nu vor juca, așa că vă veți da seama despre cine este vorba”, a transmis Guardiola, citat de Sky Sports.

PONT: Peste 2,5 goluri - cotă 1,80 la Betfair

Vezi și alte PONTURI de azi:

Benevento - AC Milan: Start și în Serie A, în 2021! Două ponturi excelente pentru meciul liderului din Italia

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează