GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Farul - Dinamo » Hagi vrea să profite de forma slabă a „câinilor”: 3 PONTURI de încercat

Articol de - Publicat joi, 19 august 2021 12:36 / Actualizat joi, 19 august 2021 16:24

Farul Constanța - Dinamo București se joacă vineri, de la 21:30, într-o partidă care contează pentru etapa a 6-a din Liga 1. Trupa lui Hagi are două puncte peste „haita” lui Dario Bonetti!

După cinci etape, Farul  se află pe poziția a 5-a, cu opt puncte, și vine la duelul cu Dinamo după eșecul suferit pe terenul lui CFR Cluj, scor 0-1. Dincolo, bucureștenii sunt pe locul 8, cu șase puncte, și încearcă să-și refacă moralul la Ovidiu, după ce au suferit două înfrângeri la rând în Liga 1.

Dinamo a intrat într-o ușoară criză după cele două înfrângeri suferite în fața Chindiei și lui CS Mioveni, ambele cu 0-1. Se vorbește din nou despre problemele financiare, iar Iuliu Mureșan, președintele lui Dinamo, a recunoscut că echipa are dificultăți mari pe plan sportiv atunci când Deian Sorescu prinde o zi mai slabă.

5 goluria marcat Sorescu în acest start de sezon (6 goluri în total are Dinamo)

Hagi nu avea gol primit în primele patru etape de la revenirea în antrenorat, dar Farul n-a putut scăpa cu poarta intactă și din deplasarea de la CFR Cluj. Ardelenii au câștigat meciul cu 1-0, grație golului marcat de Debeljuh, după o gafă a portarului Aioani.

Trei PONTURI pentru Farul - Dinamo:

  • Victorie Farul - cotă 1,55 la Superbet
  • Peste 1,5 goluri în meci - cotă 2,00 la Unibet
  • Gol în ambele reprize - cotă 1,75 la Betano
Pariuri Leipzig - Stuttgart: 3 ponturi pentru un meci spectaculos în Germania
PONTURI PARIURI
Pariuri Leipzig - Stuttgart: 3 ponturi pentru un meci spectaculos în Germania

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează