GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Pariuri Leipzig - Stuttgart: 3 ponturi pentru un meci spectaculos în Germania

Articol de - Publicat joi, 19 august 2021 12:37 / Actualizat joi, 19 august 2021 16:49

Leipzig și Stuttgart dau startul etapei a 2-a din Bundesliga! Cele două echipe se întâlnesc în meci direct vineri, de la 21:30, pe „Red Bull Arena” din Leipzig! Oaspeții au început perfect noul sezon și s-au instalat în fruntea ierarhiei, după recitalul cu Greuther Furth!

RB Leipzig a început cu stângul noua stagiune! Surpriza plăcută din ultimele sezoane a cedat în deplasarea de la Mainz, scor 1-0, iar debutul americanului Jesse Marsch a fost unul ratat. Acum însă, Leipzig are șansa să recupereze punctele pierdute, dar Stuttgart se anunță un adversar complicat. De altfel, meciul va pune față în față doi antrenori din Statele Unite, asta pentru că și Stuttgart are un antrenor amecian, în persoana lui Pellegrino Matarazzo.

„Șvabii” au câștigat cu 5-1 meciul cu Furth și au cel mai bun golaveraj după prima rundă. Hoffenheim și Dortmund, formații care au făcut și ele spectacol în prima etapă, completează podiumul.

În sezonul trecut, Leipzig i-a luat toate punctele lui Stuttgart. A fost 2-0 la Leipzig acasă și 1-0 în confruntarea de pe terenul lui VfB. De la apariția lui RB Leipzig pe prima scenă a fotbalului german, Stuttgart n-a reușit să câștige niciodată s-o bată în meci direct.

Trei PONTURI pentru Leipzig - Stuttgart:

  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,48 la Betano
  • Peste 9,5 cornere - cotă 1,90 la Superbet
  • Ambele echipe marchează - cotă 1,62 la Unibet
Farul - Dinamo » Hagi vrea să profite de forma slabă a „câinilor”: 3 PONTURI de încercat
PONTURI PARIURI
Farul - Dinamo » Hagi vrea să profite de forma slabă a „câinilor”: 3 PONTURI de încercat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează