GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Pariuri Gaz Metan - Dinamo » „Câinii” caută prima victorie după mai bine de două luni! 3 ponturi oferite de tipsterii GSP

Articol de - Publicat joi, 14 octombrie 2021 22:42 / Actualizat vineri, 15 octombrie 2021 09:44

Gaz Metan Mediaș și Dinamo se întâlnesc vineri, de la 20:30, în partida care deschide etapa a 12-a din Liga 1. Cele două echipe sunt vecine de clasament în subsolul ierarhiei și au nevoie de puncte pentru a depăși acest start ratat de sezon.

Medieșenii sunt pe locul 14, cu 8 puncte și au bifat toate semnele sub comanda lui Ilie Poenaru. Venit la echipă de trei etape, fostul tehnician al Clinceniului are o victorie (2-1 cu Rapid), un egal (0-0 cu Sepsi) și o înfrângere (1-2 cu CFR Cluj) la debutul său pe banca medieșenilor.

Dincolo, Dinamo e o poziție mai jos, pe 15, cu 7 puncte strânse în primele 11 runde. Mircea Rednic și-a început un nou mandat în Ștefan cel Mare cu o remiză în meciul cu UTA, scor 2-2, după ce „câinii” au condus cu 2-0.

0 victoriiare Dinamo în deplasare în acest sezon

La Mediaș, dinamoviștii vor încerca să spargă gheața în ceea ce privește partidele din deplasare. Dinamo n-a reușit încă să obțină nicio victorie pe teren străin, cele două victorii din acest campionat fiind obținute din piostura de gazdă (3-2 cu Voluntari și 3-1 cu Clinceni).

Mai mult, n-a mai câștigat un meci în Liga 1 de la începutul lui august, 3-1 cu Clinceni.

Dinamo, în avantaj la ultimele directe

Aflate în prezent într-o situație dificilă, cele două echipe stau totuși diferit la nivelul ultimelor cinci întâlniri directe. Dinamo s-a impus de 3 ori, în timp ce Gazul a ars bine de două ori. În sezonul trecut medieșenii și bucureștenii s-au întâlnit în trei meciuri: Dinamo a luat partidele din sezonul regular, în timp ce Gaz Metan s-a impus în meciul disputat în play-out.

Trei PONTURI pentru Gaz Metan - Dinamo:

  • Sub 2,5 goluri - cotă 1,65 la Superbet
  • Egal la pauză sau la final - cotă 1,70 la Superbet
  • Mai multe goluri în repriza a doua - cotă 2,20 la Superbet

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează