GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Pariuri Inter - Atalanta » Două PONTURI cu cote mari pentru derby-ul din Serie A

Articol de - Publicat luni, 08 martie 2021 09:38 / Actualizat luni, 08 martie 2021 10:12

Inter - Atalanta se joacă azi, de la 21:45, în derby-ul etapei a 26-a din Serie A. Ambele echipe sunt neînvinse în ultimele etape de campionat și se anunță un meci spectaculos pe Meazza.

Inter are șase victorii pe linie în Serie A și conduce ierarhia din Italia, cu trei puncte deasupra lui AC Milan, formație aflată pe locul al 2-lea. Dincolo, Atalanta vine pe „Meazza” după patru succese consecutive în campionat și speră la o victorie care s-o readucă pe loc de Liga Campionilor.

Derby-ul pune față în față cele mai bune ofensive din Serie A. Inter a punctat de 62 de ori în acest sezon, în timp ce Atalanta are 60 de goluri marcate în 25 de meciuri disputate. Așadar, o medie de peste două reușite pe meci pentru ambele formații și toate ingredientele pentru a avea o partidă spectaculoasă în această seară.

În tur, la Bergamo, a fost 1-1. Inter a deschis scorul în debutul reprizei secunde, prin Martinez, dar bergamascii au salvat un punct pe final, grație reușitei lui Miranchuk. În ultimele cinci confruntări directe s-au bifat trei rezultate de egalitate, o victorie pentru Inter și un succes pentru Atalanta.

2rezultate de egalitate s-au consemnat în ultimele două dueluri directe cu Inter gazdă.

Atalanta este a treia cea mai bună echipe într-un clasament al meciurilor disputate pe teren străin, după Milan și Inter, iar echipa lui Gasperini ar putea pune probleme serioase liderului din Serie A.

DOUĂ PONTURI PENTRU INTER - ATALANTA:

  • Ambele echipe marchează - cotă 1,55 la Superbet
  • Egal la pauză sau la final - cotă 1,96 la Fortuna

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează