GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Pariuri Lazio - Inter » Sperietoarea Inter vine în forță pe Olimpico! Un pont ideal pentru a profita de forma de moment

Alexis Sanchez și Hakimi // sursă foto: inter.it
Alexis Sanchez și Hakimi // sursă foto: inter.it

Articol de - Publicat duminica, 04 octombrie 2020 02:29 / Actualizat duminica, 04 octombrie 2020 09:14

Lazio - Inter este primul derby al zilei de duminică în Serie A. Partida de pe Olimpico va începe la ora 16:00 și pune față-n față două echipe cu moral total diferit.

Inter vine pe Olimpico ca un adevărat ”bau-bau” pentru Lazio. Trupa lui Conte a marcat nouă goluri în primele două runde din Serie A (4-3 cu Fiorentina și 5-2 cu Benevento) și pare hotărâtă să aibă un sezon mare în campionat. De cealaltă parte, Lazio a fost făcută KO de Atalanta, chiar pe Olimpico, scor 1-4, iar echipa biancocelestă s-a trezit rapid din startul decent de sezon, cu victoria de la Cagliari, 2-0.

În sezonul trecut, Inter și Lazio și-au împărțit victoriile, fiecare echipă impunându-se în fața propriilor fani. Inter a învins cu 1-0 pe Meazza, în timp ce, la Roma, Lazio a câștigat cu 2-1. Ultimul succes al nerazzurrilor în capitala Italiei, contra lui Lazio, s-a produs în sezonul 2018-2019, când Inter câștiga cu scor de neprezentare, 3-0.

Ciro Immobile și Romelu Lukaku, oamenii de gol ai celor două formații, sunt anunțați titulari în confruntarea din această după-amiază, iar fanii așteaptă mult de la cei doi. Lukaku a marcat de trei ori deja în primele două runde din Serie A, în timp ce Immobile, Gheata de Aur din sezonul trecut, are un singur gol, reușit în meciul cu Cagliari.

Ținând cont de forma de moment a celor două formații, dar și de lista mare de indisponibili de la Lazio, Inter pare să pornească din postura de favorită meciul cu lazialii. Totuși, conform clasicei vorbe că ”într-un derby se poate întâmpla orice”, este mai bine să întărim pariul cu o șansă dublă.

PONT: X2 - cotă 1,40 la Superbet

Citește și alte PONTURI de azi:

Aston Villa - Liverpool: Absența lui Mane ridică mult cota pentru victoria ”cormoranilor”! Klopp vrea 4 din 4

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează