GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Pariuri Mioveni - Turris: Rezistă și azi fortăreața lui Niculescu? Cea mai avantajoasă cotă pentru derby-ul din Liga 2

Articol de - Publicat marti, 06 octombrie 2020 01:56 / Actualizat marti, 06 octombrie 2020 10:44

CS Mioveni - Turris Turnu Măgurele se joacă azi, de la 19:30, într-o partidă din cadrul etapei a 6-a din Liga 2. Ambele formații încearcă să revină rapid în prima jumătate a clasamentului, în zona locurilor de playoff.

Răvășită după ratarea accesului în Liga I, CS Mioveni a început extrem de slab noul sezon în eșalonul secund. Trupa antrenată de Claudiu Niculescu bifase trei rezultate de 0-0 consecutiv, iar apoi pierduse, scor 0-1, în meciul cu Metaloglobus. Așadar, în patru etape, Mioveniul nu marcase niciun gol. Descătușarea a venit abia în etapa trecută, contra ultimei clasate, Pandurii, când argeșenii s-au impus cu 2-1.

De cealaltă parte, Turris s-a clătinat și ea în acest debut de an competițional. Formația lui Lincar a pierdut în prima etapă, 0-1, cu Unirea Slobozia, iar apoi a bifat un egal spectaculos cu Metaloglobus, scor 2-2. Totuși, gruparea din Turnu Măgurele și-a revenit și e neînvinsă în ultimele patru meciuri. Turris a strâns opt puncte în primele cinci runde, iar un succes la Mioveni ar ridica-o până pe poziția a patra, la egalitate cu ASU Poli Timișoara.

În sezonul trecut, CS Mioveni s-a impus în ambele confruntări. Mai întâi acasă, scor 5-2, iar apoi în deplsare, în playoff-ul de promovare, când a învins-o pe Turris la limită, 1-0.

CS Mioveni are cea mai bună apărare din Liga a 2-a, cu doar două goluri primite, dar și unul dintre cele mai slabe atacuri, cu numai două reușite bifate în cinci meciuri. Turris a încasat șase goluri, dar are un atac mult mai productiv. 11 goluri au reușit cei din ofensiva grupării lui Erik Lincar.

PONT: PSF X - cotă 1,65 la Fortuna

Citește și alte știri despre Liga 2:

Claudiu Niculescu a găsit atacant pentru CS Mioveni! A adus un fotbalist cu 40 de meciuri în Liga 1

Se închide „robinetul” la Rapid? Declarația care îi sperie pe suporteri: „Vom da bani doar dacă prestează servicii pentru comunitate”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează