GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PARIURI SPECIALE

Pariuri pe curse virtuale de cai în oferta eFortuna!

Articol de - Publicat luni, 06 aprilie 2020 14:30

Pariurile propuse de eFortuna pentru cursele virtuale de cai oferă posibilitatea unor câștiguri foarte atractive. E nevoie de inspirație pentru a alcătui bilete câștigătoare, însă cotele sunt mari și, cu mai mult sau mai puțin noroc, se pot încasa sume consistente. 

Fiecare cursă are o doză de predictibilitate, dată de statisticile pe care fiecare cal le-a înregistrat anterior, dar și una de întâmplare, exact ca în viața reală. Un cal cu o cotă mare la victorie, spre exemplu cota 28.00 sau cota 50.00, nu se va impune prea des, dar mai devreme sau mai târziu ar putea să câștige și el. 

Pariuri pe curse virtuale de cai în oferta eFortuna!


Fiecare cursă oferă cote la victorie, dar și cote pentru clasarea pe pozițiile 1-2 sau 1-3. Calul Pop Singer are cota 28.68 la victorie, cota 13.55 pentru clasarea pe pozițiile 1-2 și cota 8.41 pentru clasarea pe unul dintre primele trei locuri (1-3).

Pariuri pe curse virtuale de cai în oferta eFortuna!


Putem alege să jucăm fiecare pariu separat sau să mizăm pe un bilet. În exemplul de mai jos am selectat un bilet cu trei cai, la care am indicat ordinea sosirii, iar cota totală e de 54.55. 

Pariuri pe curse virtuale de cai în oferta eFortuna!


Cu ceva răbdare, dar și cu documentare și inspirație, pariurile pe cursele virtuale de cai de la eFortuna pot fi o modalitate de a câștiga investind sume mici. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează