GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Pariuri Poli Iași - FC Argeș » Revine fotbalul în Liga 1! Două ponturi pentru meciul celor mai slabe defensive

Articol de - Publicat vineri, 20 noiembrie 2020 11:17 / Actualizat vineri, 20 noiembrie 2020 12:35

Poli Iași - FC Argeș este partida care deschide etapa a 11-a din Liga 1. Confruntarea din Copou va începe la 17:30 și va pune față în față două echipe din subsolul clasamentului, care au mare nevoie de puncte.

Scaunul lui Daniel Pancu e în pericol la Iași. Politehnica are cinci înfrângeri consecutive și a pierdut cu 4-0 ultimele două meciuri jucate pe teren. Situația ieșenilor s-a complicat și mai tare în meciul cu Viitorul, pierdut cu 0-3 la masa verde din cauza instalației de nocturnă.

Poli Iași și FC Argeș sunt vecine de clasament, dar au stări de spirit diferite. Echipa lui Pancu a picat până pe poziția a 13-a, are înfrângeri pe linie și a strâns doar nouă puncte în 10 meciuri. Piteștenii se află pe locul 14, cu opt puncte, dar au două victorii și un egal în ultimele patru runde din Liga 1.

POLI IAȘI, DEZASTRU ÎN APĂRARE

Politehnica Iași are probleme serioase în apărare! Defensiva lui Daniel Pancu este cea mai slabă din Liga 1, ieșenii primind 28 de goluri. Așadar, o medie de aproape trei goluri primite pe meci.

Pe locul secund în clasamentul apărărilor de coșmar din Liga I se află Astra, cu 20 de goluri încasate, în timp ce podiumul ”visătorilor” din defensivă e completat de Botoșani și FC Argeș, echipe cu 17 goluri primite până acum.

În condițiile în care se întâlnesc două echipe care nu știu să se apere, se spune că indiferent cât de slab este atacul tot vom vedea goluri. Rămâne de văzut dacă Poli Iași și FC Argeș au reușit să mai regleze ceva din probleme în această perioadă de pauză, deși e foarte greu de crezut că vor arăta o cu totul altă față în comparație cu ce am văzut până acum.

CE PUTEM PARIA LA POLI IAȘI - FC ARGEȘ:

  • Ambele echipe marchează - cotă 1,75 la Superbet
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,68 la Unibet

Vezi și alte PONTURI de azi:

Dinamo - FC Voluntari: ”Câinii” n-au mai câștigat de două luni! Trei ponturi curajoase pentru duelul din Ștefan cel Mare

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează