GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Portugalia - Turcia » Meci de foc pentru CR7! Cum arată cotele + 3 ponturi de încercat

Articol de - Publicat luni, 21 martie 2022 14:34 / Actualizat luni, 21 martie 2022 20:48

Portugalia și Turcia se întâlnesc joi, de la 21:45, în prima manșă din semifinalele playoff-ului de calificare la Campionatul Mondial din Qatar. Câștigătoarea va juca finala cu învingătoarea duelului dintre Italia și Macedonia de Nord.

Portugalia are două meciuri de foc în față în drumul spre Mondialul de la finalul lui 2022. Prima oprire: Turcia. Confruntarea va avea loc în Portugalia, pe Dragao, arena celor de la Porto, iar ibericii au probleme importante de efectiv pentru jocul cu Turcia.

Ruben Dias și Renato Sanches nu au fost convocați, în timp ce Joao Cancelo a acuzat ceva probleme medicale și apariția lui este încă incertă. Cristiano Ronaldo, Bruno Fernandes, Bernardo Silva, Diogo Jota și Joao Felix sunt oamenii esențiali din angrenajul experimentatului Fernando Santos.

Portugalia și Turcia nu s-au mai întâlnit într-o partidă oficială de la EURO 2008. Atunci, Portugalia câștiga cu 2-0, goluri semnate de Pepe, convocat și acum, și Raul Meireles.

Portughezii au ajuns la baraj din cauza ultimelor două rezultate înregistrate în preliminarii. Trupa lui CR7 n-a fost în stare să obțină calificarea deși a avut două meciuri accesibile, ultimul chiar pe teren propriu: egal cu Irlanda, 0-0, și înfrângere, acasă, cu Serbia, 1-2.

Trei PONTURI pentru Portugalia - Turcia:

  • Victorie Portugalia - cotă 1,40 la Superbet
  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,77 la Superbet
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,60 la Superbet
Italia - Macedonia de Nord: Squadra Azzurra tremură pentru un loc la Mondial! Trei PONTURI clare pentru duelul de la Palermo
PONTURI PARIURI
Italia - Macedonia de Nord: Squadra Azzurra tremură pentru un loc la Mondial! Trei PONTURI clare pentru duelul de la Palermo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează