GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Italia - Macedonia de Nord: Squadra Azzurra tremură pentru un loc la Mondial! Trei PONTURI clare pentru duelul de la Palermo

Articol de - Publicat luni, 21 martie 2022 14:33 / Actualizat luni, 21 martie 2022 14:50

Italia și Macedonia de Nord se întâlnesc joi, de la 21:45, în semifinalele playoff-ului de calificare la Cupa Mondială din acest an. Învingătoarea va avea meci complicat în finală, acolo unde va da piept cu câștigătoarea dintre Portugalia și Turcia.

Chiar dacă tragerea la sorți a fost făcută în urmă cu mai multe luni, lumea fotbalului încă acceptă cu greu faptul că vom avea un Campionat Mondial fără una dintre Italia și Portugalia. Astfel, Europa nu-și va trimite una dintre ultimele două campioane europene. În 2016, Portugalia se încorona Regina Europei, titlu pe care Italia îl deține în prezent, după succesul de la EURO din 2021.

Așa cum era de așteptat, la casele de pariuri Italia este favorită certă pentru duelul cu Macedonia de Nord. Cote între 1,15 și 1,20 primesc italienii pentru un succes în timp regulamentar, în timp ce macedonenii sunt cotați la 19,00 sau 20,00 pentru a da lovitura în această semifinală.

Squadra lui Mancini a ratat calificarea directă la Mondialul din Qatar după ce a făcut două remize în ultimele două etape din preliminarii: 1-1 cu Elveția și 0-0 cu Irlanda de Nord. Cu Elveția, pe Olimpico, Jorginho ratează o lovitură de pedeapsă, la 1-1, în minutul 90.

Dincolo, Macedonia de Nord vine la acest playoff din grupa României. Din păcate, „tricolorii” au terminat pe locul 3, la un punct în spatele Macedoniei, și vor vedea această confruntare din fața micilor ecrane. Două succese la rând are Macedonia de Nord: 5-0 cu Armenia și 3-1 cu Islanda.

Trei PONTURI pentru Italia - Macedonia de Nord:

  • 1 pauză / 1 final - cotă 1,68 la Superbet
  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,70 la Superbet
  • Gol în ambele reprize - cotă 1,70 la Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close