GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PARIURI SPORTIVE

Pariuri speciale cu Simona Halep » Cota surprinzătoarea pentru câștigarea unui nou titlu de Grand Slam

Articol de - Publicat sambata, 11 aprilie 2020 12:02

Simona Halep a atins cel puțin faza semifinalelor la toate cele patru turnee de Grand Slam, câștigând turneele de la Wimbledon și Roland Garros și jucând finala de la Australian Open. 

Începând din 2014, Halep a început să se afirme și în turneele de Grand Slam. În primul an a jucat în semifinale la Wimbledon, iar în 2015 a atins aceeași fază la US Open. În 2017 a jucat finala de la Roland Garros, turneu pe care l-a câștigat un an mai târziu. În 2018 a mai disputat finala de la Australian Open iar anul trecut a câștigat Wimbledonul. 

Simona Halep, cotă 1.70 pentru a câștiga un Grand Slam până la finalul anului viitor

Pariuri speciale cu Simona Halep » Cota surprinzătoarea pentru câștigarea unui nou titlu de Grand Slam


În acest an, Simona începuse destul de bine sezonul, cu o semifinală la Australian Open, pierdută greu în fața Garbinei Muguruza. Din păcate, turneul de la Roland Garros s-a amânat pentru toamna aceasta, iar întrecerea de la Wimbledon a fost anulată. Betano oferă cota 3.00 pentru ca jucătoarea noastră să se impună în acest an în unul dintre cele două Grand Slam-uri rămase, Roland Garros și US Open. 

Două cote interesante sunt cele pentru evoluția Simonei Halep până la finalul anului viitor, 2021. Astfel, românca are cota 1.72 pentru a lua un titlu de Mare Șlem în această perioadă, dar și o cotă de 2.05 pentru a eșua. 

În oferta Betano se mai poate paria și pe următorul turneu de Grand Slam pe care constănțeanca și-l va adjudeca. Roland Garros e favorit, cu o cotă de 1.70. Urmează Australian Open, cu o cotă de 4.50, Wimbledon (cota 5.50) și US Open (cota 6.50). Trebuie menționat că turneul din SUA are șanse mari să fie anulat în acest an, așa cum s-a întâmplat și cu cel de la Wimbledon, din cauza pandemiei de Coronavirus. 

Citește mai multe știri despre Simona Halep:

WTA sare în ajutorul jucătoarelor » Câți bani ar urma să primească Simona Halep de acasă

Simona Halep a vorbit despre următoarele obiective: „Darren Cahill avea dubii, a crezut că vreau să mă retrag”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează