GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Ucraina - Franța » Gazdele au remize pe bandă rulantă, „cocoșii” se chinuie în calificări! 3 ponturi propuse de tipsterii GSP

Articol de - Publicat sambata, 04 septembrie 2021 13:38 / Actualizat sambata, 04 septembrie 2021 14:28

Ucraina și Franța se întâlnesc azi, de la 21:45, într-unul dintre cele mai așteptate dueluri ale zilei din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022. Partida de la Kiev pune față în față favoritele la calificare din Grupa D.

Franța continuă și în campania de calificare la Mondial prestațiile neconvingătoare de la Campionatul European din acest an. „Cocoșii” conduc Grupa D, dar evoluțiile lasă de dorit. Francezii au două victorii și două remize, iar deplasarea în Ucraina e făcută după o remiză neașteptată cu Bosnia, scor 1-1, chiar pe teren propriu.

Ucraina e regina egalurilor, după ce a bifat numai remize în cele patru jocuri din aceste preliminarii: 1-1 cu Franța, 1-1 cu Finlanda, 1-1 și 2-2 cu Kazahstan. Ultimul joc, returul cu Kazahstan, a avut un final nebun. Ucrainenii reușiseră să marcheze în prelungiri, dar au pierdut șansa unei victorii la ultima fază, în minutul 90+6, când kazahii au egalat.

În partida tur, contrar tuturor așteptărilor, Ucraina a scăpat neînvinsă din fața Franței. Griezmann a deschis scorul, dar s-a terminat 1-1 după de Sydorchuk a punctat pentru oaspeți.

Trei PONTURI pentru Ucraina - Franța:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează