GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  VOLUNTARI - POLI IAȘI

Pariuri Voluntari - Poli Iași » Moldovenii au doar 4 puncte în 8 etape cu Rednic pe bancă!

Articol de - Publicat duminica, 21 iunie 2020 10:57 / Actualizat duminica, 21 iunie 2020 11:20

FC Voluntari a câștigat primele două meciuri de la reluarea Ligii 1, 3-0 cu Academica Clinceni, pe teren propriu, și 2-1 în deplasarea de la Sepsi. Deși intrase în playout pe ultima poziție, echipa lui Mihai Teja a ajuns acum pe locul 3. 

Azi, de la ora 14:30, ilfovenii întâlnesc clubul care a preluat lanterna roșie, Poli Iași. Moldovenii au pierdut cu Viitorul în deplasare, scor 1-2, dar și cu Academica Clinceni, 0-1 pe teren propriu. 

Teja a redresat echipa ilfoveană

Numirea lui Mihai Teja pe banca Voluntariului a fost, cel puțin până în prezent, de bun augur. Echipa părea condamnată la retrogradare în iarnă, în momentul în care Cristiano Bergodi a fost demis. Dar Teja a reușit să îi resusciteze pe ilfoveni, care au adunat 20 de puncte în 9 etape. 

În ultimele 7 runde, FC Voluntari are 5 victorii și 2 remize, cu 12 goluri marcate și doar 4 primite.

Dezastru la Iași, cu 6 înfrângeri în 8 etape

Situația din clasament, acolo unde moldovenii ocupă ultimul loc, a dărâmat complet moralul echipei. Cu 6 înfrângeri în ultimele 8 etape, elevii lui Mircea Rednic sunt la 2 puncte de salvare însă au un meci mai mult disputat față de Chindia și Hermannstadt și două față de Dinamo, formații implicate și ele în lupta pentru evitarea retrogradării. 

Statistica meciurilor directe cu Voluntari nu are, nici ea, darul de a-i incuraja pe ieșeni. În ultimele 5 dispute nu s-au impus niciodată, pierzând una dintre partide și remizând în celelalte patru. 

Pont pentru pariuri: 1 fără remiză, cota 1.55 la Betano

Citește mai multe știri despre pariuri:

Pariuri FCSB - Gaz Metan » Șchiopii cu răniții! Probleme uriașe pentru cele două formații

Spectacol în secțiunea de pariuri sportive de pe site! Două cote de peste trei în ultimele zile!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează