GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Parma - Atalanta: 16 etape consecutive fără înfrângere pentru echipa lui Gasperini!

Articol de - Publicat luni, 27 iulie 2020 11:31 / Actualizat luni, 27 iulie 2020 14:03

Parma - Atalanta, partida dintre ocupantele locurilor 11, respectiv 3 în Serie A, se joacă marți, de la ora 20:30. Cele două cluburi sunt printre cele mai atractive din campionatul italian în acest moment, reușind meciuri spectaculoase de la reluare. 

Fiecare dintre ultimele 10 etape a adus goluri în ambele porți în cazul Parmei, în vreme ce Atalanta, echipa cu cel mai bun atac din Serie A, are 16 etape consecutive fără înfrângere. 

Atalanta luptă pentru locul secund

În momentul de față, Atalanta luptă pentru poziția a doua în clasament cu Inter și Lazio. Prin egalul cu Milan, din ultima rundă, corelat cu victoria lui Juventus, șansele la titlu au fost ratate, însă finalul de sezon rămâne unul disputat. Gian Piero Gasperini are o singură absență pentru partida de azi, fundașul Rafael Toloi fiind suspendat. 

În cele 18 deplasări ale actualei ediții, Atalanta a scăpat cu poarta intactă doar de 5 ori, iar la ultima deplasare pe terenul Parmei, în primăvara lui 2019, s-a impus cu 3-1. În turul sezonului 2019-20, victoria a revenit aceleiași echipe, scor 5-0. 

Absențe la Parma

Parma vine după două rezultate excepționale. În ultimele două etape a câștigat cu Napoli pe teren propriu, 2-1, și cu Brescia în deplasare, 2-1. Pentru partida de azi, gazdele nu pot conta pe Brugman, suspendat, și pe Cornelius, Scozzarella și Hernani, accidentați. Sunt absențe destul de importante deoarece Cormelius e golgeterul echipei, iar ceilalți trei sunt jucători din zona de mijloc a terenului. 

Pont pentru pariuri: X2 și se marchează în ambele reprize, cota 1.51 la Betfair

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează