GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Petrolul - CSA Steaua: Duminica începe cu meci tare în Liga 2! Trei PONTURI cu cote mari pentru un duel încins la Ploiești

Articol de - Publicat sambata, 30 aprilie 2022 22:36 / Actualizat duminica, 01 mai 2022 03:34

Petrolul Ploiești și CSA Steaua închid etapa a 7-a din playoff-ul Ligii a 2-a! Confruntarea de pe „Ilie Oană” începe la 14:30 și se anunță una spectaculoasă în tribune și încinsă pe gazon.

Succesul lui Hermannstadt pe terenul Concordiei a agitat apele la Ploiești. „Lupii” au acum doar un punct mai mult decât sibienii și trei deasupra lui U Cluj, formație aflată pe poziția a 3-a. Astfel, cu un succes azi, Petrolul ar putea să facă un pas uriaș spre promovarea directă, mai ales după ce clujenii au pierdut, inexplicabil, cu Unirea Slobozia, chiar pe Cluj Arena, 1-2.

În tur, pe Ghencea, Petrolul a deschis scorul rapid, dar steliștii au întors soarta jocului, în repriza secundă, grație dublei semnate de golgheterul Chipirliu. Acum, roș-albaștrii vin după succesul cu Concordia, în timp ce Petrolul va aborda duelul cu CSA Steaua după ce a pierdut derby-ul cu U Cluj.

În sezonul regular, deplasarea de la Ploiești nu le-a picat bine elevilor lui Daniel Oprița. Petrolul a câștigat cu 2-0 în fața celor de la Steaua, după un meci pe care „lupii galbeni” l-au controlat aproape în totalitate.

Chiar dacă nu poate promova în acest sezon, CSA Steaua a jucat în toate meciurile ca și cum n-ar exista această problemă. Tocmai din acest motiv, vizita la Ploiești nu va fi deloc una liniștită, mai ales că steliștii vor fi susținuți și de ultrașii din Peluza SUD.

Trei PONTURI pentru Petrolul - CSA Steaua:

  • Egal la pauză sau la final - cotă 1,70 la Superbet
  • Peste 1,5 goluri - cotă 1,45 la Superbet
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,85 la Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
116208974388359
Gabi Zahiu  •  01 Mai 2022, 10:03

Un meci tare…toxic! Nu poate fii altfel un meci in care joaca o făcătura fotbalistică, parodia 2017, a unicei relicve a sportului militarizat bolșevic din UE, Cazarma Stalinistă a Armatei-CSA! Nu mai exista echipe militare in sportul și fotbalul din lumea liberă, unica excepție fiind oribilitatea 2017 a UM02301!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează