GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Petrolul - Poli Iași: Cotă foarte mare pentru un meci spectaculos! Ce putem paria la primul meci din optimile Cupei României

Articol de - Publicat marti, 09 februarie 2021 13:29 / Actualizat marti, 09 februarie 2021 13:31

Petrolul - Poli Iași se joacă azi, de la 19:00, în meciul care deschide faza optimilor din Cupa României. Partida se va disputa pe stadionul „Ilie Oană”, din Ploiești, și poate veni la pachet cu o cotă foarte bună pentru pariori.

Petrolul ocupă locul 9 în Liga a 2-a și va fi la primul meci oficial din 2021! Ploieștenii sunt în plină pregătire pentru reluarea sezonului din liga secundă, în timp ce Poli Iași are deja șapte meciuri jucate în noul an. Astfel, dacă vestea rea pentru „lupi” e legată de faptul că n-au jucat un meci oficial de multă vreme, vestea bună vine de la forma modestă pe care o traversează echipa lui Andrei Cristea.

De cealaltă parte, Poli Iași vine la Ploiești după o serie extrem de slabă. Gruparea din Copou a ajuns pe ultimul loc în Liga 1, în urma unei perioade în care a bifat șapte meciuri fără succes, dintre care cinci înfrângeri și două remize. Poli Iași a câștigat ultimul meci la jumătatea lunii decembrie, când a învins-o pe Hermannstadt, în deplasare, scor 1-0.

NU S-AU MAI ÎNTÂLNIT DE CINCI ANI

Petrolul și Poli Iași s-au întâlnit ultima dată, într-un meci oficial, în aprilie 2016. Ieșenii câștigau cu 1-0, în playout-ul din Liga 1. Erau vremuri în care Poli Iași termina pe primul loc într-un playout din care mai făceau parte Craiova, Botoșani și CFR Cluj.

CE PUTEM PARIA LA PETROLUL - POLI IAȘI:

  • Peste 2,5 goluri - cotă 2,50 la Superbet

Programul optimilor Cupei României

Marți, 9 februarie:

  • 19:00 Petrolul – Poli Iași

Miercuri, 10 februarie:

  • 14:30 Farul – Chindia
  • 17:15 U Cluj - UTA
  • 20:30 Dinamo - FCSB

Joi, 11 februarie:

  • 15:00 Viitorul Pandurii - Gaz Metan
  • 17:45 ASU Politehnica Timișoara - Astra
  • 20:30 Botoșani - Craiova

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează