GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Poli Iași - CFR Cluj: Campioana caută victoria la revenirea lui Edi Iordănescu! Trei ponturi pentru meciul zilei din Liga I

Articol de - Publicat duminica, 06 decembrie 2020 11:56 / Actualizat duminica, 06 decembrie 2020 12:19

Poli Iași - CFR Cluj se joacă azi, de la 18:30, într-o partidă din cadrul etapei a 12-a din Liga I. Va fi prima partidă cu Edi Iordănescu pe bancă, în noul mandat de la CFR, iar campioana are nevoie de victorie pentru a mai recupera din distanța față de FCSB și Craiova.

CFR Cluj vine la Iași după o perioadă foarte complicată. Ardelenii au patru meciuri de când n-au mai câștigat și tot atâtea de când n-au reușit să mai marcheze, iar seria proastă i-a semnat sentința lui Dan Petrescu. Acum, Edi Iordănescu e obligat s-o readucă pe CFR rapid pe linia de plutire.

Campioana e pe locul trei în Liga I, cu 21 de puncte strânse în 11 runde, și se află la nouă puncte distanță față de liderul FCSB, formație care s-a impus, sâmbătă, în fața celor de la UTA, scor 3-0. CFR are și o „întârziere” de patru puncte în comparație cu Craiova, ocupanta locului secund.

Poli Iași și CFR Cluj se întâlnesc din nou, la câteva zile distanță, după ce s-au ciocnit și în „16”-imile Cupei României. Echipa lui Daniel Pancu a câștigat, surprinzător, cu 1-0, partida din Gruia, iar CFR-ul are acum un motiv în plus să se răzbune în partida de campionat.

Poli Iași are șase meciuri consecutive în Liga I fără victorie, moldovenii înregistrând cinci eșecuri și un rezultat de egalitate. Seria proastă i-a dus pe băieții lui Pancu pe poziția a 14-a, cu doar 10 puncte acumulate. Mai slab decât Poli Iași stau doar FC Argeș (9 puncte) și Astra Giurgiu (8 puncte).

CFR Cluj a pierdut ultima deplasare la Iași, scor 1-2, și nu a reușit să-i învingă pe ieșeni în ultimele trei confruntări directe, asta dacă punem la socoteală și partida recentă din Cupa României. În februarie 2019 a bifat CFR ultimul succes în fața Iașiului, chiar în Copou, scor 1-0.

CE PUTEM PARIA LA POLI IAȘI - CFR CLUJ:

  • Victorie CFR Cluj - cotă 1,55 la Superbet
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,67 la Unibet
  • Peste 2,5 cartonașe galbene Poli Iași - cotă 1,40 la Unibet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dansy
dansy  •  07 Decembrie 2020, 15:19

Blat ordinar intre CFR si Iasi incepand cu acel meci di n cupa!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează