GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Premier League, pariuri speciale » Cine termină sezonul pe locul 2 și cine va fi golgeterul campionatului?

Betfair Exchange oferă în rubrica de pariuri speciale o cotă de 5.50 pentru ca, la finalul sezonului, Leicester să depășească echipa lui Guardiola și să se claseze pe locul secund, după Liverpool.
Betfair Exchange oferă în rubrica de pariuri speciale o cotă de 5.50 pentru ca, la finalul sezonului, Leicester să depășească echipa lui Guardiola și să se claseze pe locul secund, după Liverpool.

Articol de - Publicat luni, 20 aprilie 2020 13:13

Premier League s-a oprit la etapa cu numărul 29, în momentul când Liverpool 25 de puncte avans față de Manchester City. Dintre primele șase clasate, ”cetățenii” sunt singurii care au un meci mai puțin disputat, ceea ce nu le sporește șansele la titlu, dar le oferă posibilitatea de a se distanța la 7 puncte de ocupanta locului 3, Leicester. 

Betfair Exchange oferă în rubrica de pariuri speciale o cotă de 5.50 pentru ca, la finalul sezonului, Leicester să depășească echipa lui Guardiola și să se claseze pe locul secund, după Liverpool. De asemenea, Leicester are cota 1.27 pentru a termina pe podium, fiind urmată de Chelsea, care are cota 2.92 pentru clasarea în primele trei. Înainte de suspendarea campionatului, Liverpool mai avea nevoie de doar două victorii pentru a deveni matematic campioană.

Se poate paria și pe echipa din Londra care se va clasa cel mai bine la finalul actualei ediții de Premier League sau pe clasarea în Top 6. Wolves, cea care ocupă poziția a șasea în momentul de față, are cota 2.10 pentru a nu temina sezonul mai jos de atât. 

În privința golgeterilor, Vardy e creditat cu cele mai mari șanse de a fi desemnat cel mai bun marcator. Atacantul lui Leicester a marcat 19 goluri în actualul sezon de Premier League și este lider în topul golgeterilor. Urmează Aubameyang, cu 17 reușite, Aguero și Salah, cu câte 16. 

Cel mai bun marcator din Premier League

  • Vardy - cota 3.05
  • Aguero - cota 6.40
  • Aubameyang - cota 6.60
  • Salah - cota 8.60

În cel mai bun caz posibil, Premier League va reveni pe 8 iunie.

Citește mai multe știri despre pariuri:

Au apărut cote pentru reluarea Premier League » Se joacă până la 1 iunie? Cotă uriașă!

ESports: Patru ponturi din meciurile de Counter-Strike programate azi!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează