GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PREMIER LEAGUE

Au apărut cote pentru reluarea Premier League » Se joacă până la 1 iunie? Cotă uriașă!

La ultima videoconferință a conducătorilor celor 20 de cluburi din Premier League s-a avansat data de 8 iunie ca fiind cea mai optimistă variantă pentru reluarea campionatului.
La ultima videoconferință a conducătorilor celor 20 de cluburi din Premier League s-a avansat data de 8 iunie ca fiind cea mai optimistă variantă pentru reluarea campionatului.

Articol de - Publicat luni, 20 aprilie 2020 13:28

La ultima videoconferință a conducătorilor celor 20 de cluburi din Premier League s-a avansat data de 8 iunie ca fiind cea mai optimistă variantă pentru reluarea campionatului. Casa de pariuri Betfair Exchange oferă cota 15.00 pentru ca întrecerea să revină mai devreme, adică până pe 1 iunie, cel târziu. 

De asemenea, într-un scenariu mai realist, se poate paria pe reluarea de la 1 iulie, la o cotă de 1.72. Există și varianta de pariere în care se mizează că Premier League nu se reia până atunci, la o cotă de 2.30. O altă variantă, reluarea până la 1 august, are cota 1.33. 

Cluburile din Anglia își doresc ca sezonul să fie dus la bun sfârșit dintr-o serie de considerente, nu doar sportive, ci și financiare. La ultima videoconferință s-a discutat despre diverse variante de reîncepere a campionatului, cu meciuri jucate în iunie, iulie și august. Totuși, Federația Engleză nu va putea da undă verde reluării Premier League până când Guvernul nu va decide că acest lucru este sigur.

Citește mai multe știri despre pariuri:

ESports: Patru ponturi din meciurile de Counter-Strike programate azi!

Premier League, pariuri speciale: Cine termină sezonul pe locul 2 și cine va fi golgeterul campionatului?

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close